Mercè Martí Queralt

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Presidenta Executiva de la firma internacional Kreston Iberaudit a Espanya, Portugal i Andorra. Corresponsable de l’expansió de la firma així com del pla de desenvolupament intern. També soc Sòcia Directora de l’oficina de Kreston Iberaudit a Barcelona i Presidenta del Grup20, associació de les principals firmes mitjanes d’auditoria. Dins de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya (ICJCE) formo part com a membre del Consell Directiu, Copresidenta de la Comissió Econòmica i membre de la Comissió d’Inversions. A més, Presidenta de la Comissió d’Equitat de Gènere del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC).

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i amb un postgrau d’Auditora de Comptes, ambdós impartits per la Universitat de Barcelona. Titulada com a Censora Jurada de Comptes i amb un màster en Matèria Concursal per la Universitat Politècnica de València. Membre del Registre d’Experts Comptables (REC), del Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC), i del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Addicionalment, pertanyo a diverses associacions que tenen com a objectiu la visibilitat i promoció de la presència de les dones a tots els àmbits com ADE Vallès, WERock Capital, EJE&CON y 50a50.

Al llarg de la meva carrera professional he rebut diversos reconeixements. Al 2018 el ICJCE em va nomenar com a Auditora Distingida per tota una trajectòria professional plena de compromís i dedicació, a mes per part de Kreston Iberaudit vaig rebre el Reconeixement Professional Mundial pel mateix motiu, i el Premi a la Trajectòria Professional per part de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID). Al 2020 l’Associació de Dones Empresarials, Directives i Professionals em van concedir el premio honorífic ADE Vallès, en reconeixement a la meva carrera professional i per la meva labor d’igualtat en l’empresa.

Què ofereix ?

Kreston Iberaudit ofereix serveis d’auditoria, consultoria, assessorament fiscal, legal i outsourcing. El departament d’auditoria treballa per ajudar a les empreses a consolidar la fiabilitat de la seva informació financera. La divisió de consultoria ofereix un assessorament especialitzat per reforçar la competitivitat empresarial. El departament fiscal proporciona la planificació més adequada per al compliment de les obligacions tributàries. El departament legal és capaç de conèixer la problemàtica diària que permet aportar solucions de qualsevol àrea, àgil, compromesa i professional de la seva empresa i el d’outsourcing ofereix solucions per a l’externalització de processos interns, claus en l’organització i productivitat de les empreses.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE