Monica Lapeyra Pertussini

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Treballo com a Psicòloga i organitzo Viatges al Desert en diferents formats, amb un component de desenvolupament personal que el Desert amplifica…

Ja fa quasi 18 anys que vaig deixar la meva feina a la banca per endinsar-me en el món de la formació, la psicologia i el creixement personal.

Des de llavors, he creat diferents projectes, després de sentir-los vibrar dins meu.

Vull dir que és la Vida i l’experiència la que em va donant les pistes per anar caminant i decidint.

Actualment centrada en la meva tasca com a psicoterapeuta i en el Projecte del Desert, que m’il·lusiona i engresca, i que vull compartir amb aquelles persones que se sentin inspirades pel mateix.

T’uneixes a la Caravana?

Què ofereix ?

CARAVANES EN EL DESERT

Viatjar com a experiència transformadora

Una Caravana al Desert és una experiència, una aventura que trenca la rutina, et desconnecta del teu món quotidià a través del paisatge i permet la vida des d’allò essencial.

Durant una setmana viurem en estil semi-nòmada, lluny de l’estrès i la rutina, amb caminades travessant els diferents paisatges que el desert ens regala, espais de descans, algunes activitats, moments per compartir tes, xerrades, silencis i rialles. En tot moment molt ben cuidats per l’equip berber que ens cuida, guia i acompanya.

Conviure amb aquest entorn màgic, sense obligacions ni decisions que prendre, i crear espais de no fer res perquè sorgeixi l’important.

Oblida’t de l’estrès diari i obre el camí a l’alegria, la tranquil·litat, la ment oberta i clara, les ganes de descobrir i sentir.

Podràs trobar tota la informació en aquest enllaç:

https://iocus.es/serveis/caravanes-en-el-desert

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE