Mónica Planas Piera

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Disseny - Arts - Artesania

Descripció Professional

Dissenyadora, il·lustradora i creadora del mètode Acuarela Emocional™.

Després de treballar a diferents empreses locals i multinacionals com a dissenyadora de producte i de joies, l’any 2017, a causa d’un ritme de vida frenètic i una malaltia neurovascular diagnosticada als vint-i-dos anys, vaig decidir emprendre un projecte que em permetés continuar expressant-me creativament alhora que m’ajudés a rebaixar el nivell d’estrès.

Aquesta idea va prendre forma amb la fundació de la marca HakunaBcn, d’il·lustracions pintades en aquarel·la, i amb la creació del mètode Acuarela Emocional™ basat en la meva experiència personal, formació i aprenentatges realitzats al llarg del camí.

El meu propòsit és ajudar persones a connectar amb si mateixes i amb les seves emocions perquè no arribin al punt que jo vaig arribar, i descobreixin el secret d’alliberar els sentiments a través de l’aquarel·la. Mitjançant el mètode acompanyo a dones que porten un ritme de vida molt intens, amb una agenda plena d’obligacions i compromisos que les impedeix poder gaudir del que les envolta i d’elles mateixes.

Què ofereix ?

Cursos i tallers d’aquarel·la emocional per a dones que busquen un temps per elles, on aprendran a crear una rutina sana per reduir l’estrès. En sessions presencials i online, les acompanyo a connectar amb les emocions i descobrir a través dels pinzells la faceta terapèutica i revitalitzant d’aquesta tècnica pictòrica. Un mètode que ha ajudat ja a més de 100 dones.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE