Núria Cortés i Fusté

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Soc una consultora sènior especialitzada en el pensament disruptiu i la gestió del canvi, amb una àmplia experiència en la implementació d’enfocs innovadors en el sí de les organitzacions. Crec fermament que les organitzacions creixen a través de la innovació i una gestió eficaç del canvi. La meva carrera inclou una varietat de projectes en els quals he liderat esforços de canvi utilitzant formes creatives per a convertir els reptes en oportunitats interessants. M’enfoco en l’excel·lència operativa i l’adaptabilitat estratègica.

Al llarg de la meva carrera, he aplicat amb èxit mètodes d’avantguarda, com el design thinking, en la planificació, implementació i seguiment de canvis significatius en les estructures, cultures i processos de moltes empreses diferents. El meu enfoc se centra en desenvolupar estratègies personalitzades que minimitzin la resistència al canvi i maximitzin el compromís de l’equip, la millora dels processos, la comunicació i la gestió del conflicte.

A més, he liderat processos d’innovació i fomentat el pensament innovador per a impulsar canvis significatius en entorns altament competitius. La capacitat d’introduir noves idees innovadores és fonamental per a la diferenciació i l’èxit sostingut de les organitzacions amb les quals he treballat. He col·laborat en projectes diversos i multifacètics, la qual cosa m’ha permès desenvolupar una perspectiva global i adaptativa.

La creació de la consultora LA TECLA 89 en el 2013 és conseqüència del meu compromís i la meva passió per aconseguir resultats positius. Com a professional de la gestió del canvi, l’experiència en anàlisi transaccional i anàlisi de comportament DISC, així com en processos d’innovació i pensament innovador, són fonamentals per a comprendre i optimitzar la motivació dels equips.

El meu objectiu és ajudar les empreses a adaptar-se i prosperar en un entorn canviant, mentre desenvolupo la capacitat interna per a gestionar transformacions futures.

nuria@viruscorporatiu.cat | 672438872

Què ofereix ?

Contacte