La Pluma de Rocío

ROCÍO CORRIÀS HERRAIZ

Esplugues de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Després d’una trajectòria professional de més de vint anys treballant com a secretària de direcció en empreses privades de diversos sectors, vaig decidir dedicar tots els meus esforços a la meva veritable passió: l’escriptura. Durant la meva etapa universitària cursant estudis de Llengua i Literatura Espanyola i després d’aconseguir diversos premis en concursos literaris de relats, vaig publicar la recopilació de contes “La Pluma en el desván” i el llibre de relats “El Teorema de los sentidos”.

En 2019 la meva primera novel·la: “El Pacto del hambre”, signada sota el pseudònim de María Campoy, va resultar primera de les finalistes del XXIV Premi de Novel·la Fernando Lara i en 2020 EDITORIAL MALUMA, S.L. va publicar l’obra.

Soc escriptora col·legiada membre núm. 1185 d’ACEC (ASSOCIACIO COL.LEGIAL D’ESCRIPTORS DE CATALUNYA)

Pertanyo a la XNC (Xarxa de Negocis Cambra) grup Sant Feliu de Llobregat, de Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Actualment compagino l’escriptura de la meva segona novel·la amb la meva activitat professional com a redactora de continguts per a empreses i professionals a través dels seus Blogs i pàgines Web. Faceta que em permet desenvolupar l’exercici de les lletres des d’un altre prisma, proporcionar un servei productiu a les empreses i/o professionals autònoms que necessiten transmetre els valors del seu negoci al públic.

Soc escriptora col·laboradora de CAMPUS BENESTAR, professora del Curs On-line d’Escriptura per a Terapeutes i mentora d’escriptura per a aquells professionals de medicina alternativa i benestar que desitgen escriure el seu propi llibre.

Col·laborar amb professionals de diversos àmbits secundant i supervisant els seus projectes personals d’escriptura m’ha aportat una visió global de l’ofici d’escriptora. A través de l’escriptura a quatre mans i/o del suport a l’escriptor novell, he guanyat assertivitat, a més d’un creixement a nivell personal que aporta valor a cada nova comesa.

Durant tots aquests anys he combinat estudis d’especialització amb la meva activitat professional com a correctora d’estil, redactora de storytelling i lectora professional per a editorials i autors.

Com la vida, la manera de comunicar-nos evoluciona, avança, es transforma. Per aquest motiu no defalleixo a l’hora d’actualitzar els meus coneixements sobre noves fórmules, nous mètodes i innovadores eines que complementen el meu treball. La meva labor serveix per a ajudar als clients que creïn en mi i em confien els seus projectes: Escriptura Creativa, Correcció d’estil, Copy Creatiu. Dona, Emprenedoria i referent, Escriptura Terapèutica, Emprenedoria i lideratge, són només algunes de les disciplines en les quals he tingut el plaer d’embarcar-me fins avui… i no penso parar.

Què ofereix ?

La meva experiència com a escriptora és clau per a redactar i atrapar al lector. Aportar la dosi justa d’imaginació, però també seguint una estructura definida, amb coherència i de manera concisa.

Saps com explicar el teu valor de marca? Ho intentem junts?

Confia en mi i els valors de la teva empresa quedessin al descobert per a captivar als teus potencials clients.

Vols saber quines més possibilitats ofereix la meva escriptura?

Empreses i professionals que utilitzen la meva ploma guanyen temps i clients. Veritat que sona bé?

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE