Rosa Munné Puig

Sant Cugat del Vallès

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Hola!

El meu nom és Rosa Munné Puig (poso sempre el segon cognom perquè sinó no es té en compte la mare…)

Sóc farmacèutica i psiconeuroimmunòloga (medicina funcional) des de fa ja 10 anys. Després d’estar 15 anys al món de l’oficina de farmàcia (també com a co-titular) la meva ment es va obrir de cop i vaig descobrir que hi havia “un altre món” més enllà de la farmacologia. Jo, de fet, a la farmàcia sempre aconsellava als pacients els productos amb menys efectes secundaris i no els que sortien per la “tele”.

Vaig tornar a estudiar passats els 40 anys i vaig descubrir la psiconeuroimmunologia, que no és més que aplicar tots els coneixements que jo ja tenia de bioquímica i fisiologia humana relacionant tot l’entremat intern de l’organisme entre ell i amb la part emocional. Un món realment apassionant, en el que no pares d’aprendre i créixer com a professional i com a persona.

Després de molts anys de tractar tota mena de patologies (digestives, autoimmunes, hormonals, migranyes, dermatològiques…) vull enfocar-me en el món de la dona, tant a nivell hormonal com en la relació estrés-intestí-sistema immune i bioquímica de les emocions (i a l’inrevés….em sento d’una manera determinada perquè funciono bioquímicament així!)

Què ofereix ?

  • He desenvolupat un mètode integratiu per donar resposta als problemes de fertilitat (busco la causa bioquímica i dóno suport amb canvis alimentaris, estrés i emocions, exercici físic….)
  • Sessions 1 a 1
  • Tallers i cursos per acostar aquests coneixements a la gent i que puguin portar el “timó” de la seva salut
  • Xerrades de salut integrativa per a empreses

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE