Sandra Cantero Rodriguez

Mataró

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Soc Sandra Cantero, una apassionada i experimentada professional en l’àmbit del màrqueting digital i la realitat virtual. Amb més de 15 anys d’experiència en el màrqueting digital i els últims 4 anys immersa en l’emocionant món del màrqueting en realitat virtual, m’especialitzo a portar a les marques més enllà de les fronteres convencionals del màrqueting.

Què ofereix ?

Com a especialista, combino el millor del màrqueting digital amb el món del màrqueting virtual.  Agafo el digital i ho faig vivencial, creant interaccions que la gent no sols veu, sinó que sent i recorda.

El meu objectiu és simple: ajudar les marques a connectar amb un públic totalment nou.

 

El que faig:

🌐 Estratègia de Màrqueting Digital i Virtual: Fusiono les tècniques tradicionals amb innovacions d’avantguarda per a crear campanyes que no sols capten l’atenció, sinó que conviden als usuaris a submergir-se en experiències memorables.

💡 Consultoria Personalitzada: Ajudo les empreses a navegar en el dinàmic panorama del màrqueting digital i virtual, descobrint oportunitats úniques per al seu creixement.

📚 Educació i Capacitació: Imparteixo tallers i seminaris on comparteixo el meu coneixement i experiència, preparant a les noves generacions de marketers per al futur del màrqueting.

🎤 Oratòria: Participant activa en conferències i esdeveniments de la indústria, on parlo sobre la integració del màrqueting digital i virtual i el seu impacte en les relacions marca-client.

 

La meva Filosofia:
Crec fermament que el futur del màrqueting no es tracta només de veure o escoltar; és sobre sentir i viure cada emoció. El meu objectiu és ajudar les marques a crear connexions genuïnes amb les seves audiències, transformant cada campanya en una experiència immersiva i emotiva.

 

Connectem:
Si estàs interessat a portar la teva estratègia de màrqueting a un nivell completament nou, o simplement vols compartir idees sobre el futur del màrqueting digital i virtual, m’encantaria connectar amb tu!

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE