Sandra Corrales Paz

Sabadell

Província: Barcelona

Àmbit: Finances

Descripció Professional

La meva missió és ajudar a crear un món cada dia millor per les persones i pel planeta a través de relacions humanes basades en la confiança, oferint tant en l’àmbit personal, familiar i empresarial, coneixements financers que ajudin a organitzar-se i a aconseguir tranquil·litat i llibertat financera.

L’idea és conèixer a les persones per ajudar-les i acompanyar-les en la seva situació financera, assessorant-les sobre com planificar la seva economia, segons necessitats, objectius i perfil de cadascú, amb el propòsit d’arribar a assolir les seves fites. Establint una clara relació personal i de pròximitat, a través de l’empatia i la comunicació dia a dia.

Què ofereix ?

Ofereixo una manera de fer banca diferent. Més futurista, més propera, més transparent, on el client és el centre i l’únic objectiu és treballar en funció dels seus interessos. La banca cada cop està més despersonalitzada i l’idea és precisament el contrari, tornar a aquella manera de fer banca que tant ens agradava i que avui dia s’ha perdut amb les entitats tradicionals.

Em dedico a l’inversió financera treballada de manera segura i planificada, tenint en compte els objectius individuals, i lligant-los al nivell d’estalvi de cadascú, per poder arribar a l’assoliment d’aquests. També ho faig dins l’àmbit de l’inversió d’impacte positiu tant a nivell social, mediambiental i governamental, buscant impulsar el món cap a on volem que es dirigeixi.

També ofereixo finançament: hipoteques i préstecs. Resaltant que ofereixo finançament verd, en el cas de comprar vivendes i cotxes sostenibles els interessos són encara més baixos.

I també obro comptes corrents, sense comissions de cap mena, adaptats cadascun al perfil de cada persona.

La idea al final és poder posar a disposició de les persones la globalitat de serveis que tots necessitem a nivell financer, treballats des d’una mateixa entitat, i acompanyant-los i oferint disponibilitat en tot moment, caminant de la mà, i treballant en funció dels interessos, benefici i objectius de cada persona de manera individual.

Contacte