Sandra Hernández Pardina

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Informàtica - TIC - Telecomunicacions

Descripció Professional

Curiosa i decidida. Apassionada de la tecnologia i de la gestió empresarial.

– Formació: Certificada com a PMP (Project Management Professional) pel PMI des del 2014 i Scrum Master al 2015. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, amb estudis de l’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, Màster en Gestió de Projectes i, recentment, Executive MBA (amb menció d’honor).

– Perfil: Perfil híbrid de Direcció TIC amb visió empresarial i mentalitat de negocis (business-minded CIO). Més de 15 anys d’experiència en diversos sectors: banca/assegurances i serveis TIC/consultoria (p.ex.: La Caixa, IBM).

– Experiència: Acostumada a la gestió de grans projectes i programes de transformació empresarial complexes amb equips grans, multidisciplinars, multiproveïdor i en diferents ubicacions. Més de 15 milions d’euros anuals gestionats com a pressupost del departament tecnològic i fins a 90 professionals al càrrec. Experiència en projectes de transformació digital exitosos com ara Winterthur i Grup Mutua de Propietarios.

– Voluntariat: Supervisora i jutgessa voluntària al Technovation Challenge Catalonia per animar les nenes a estudiar disciplines STEM; participació com a mentora per a professionals de les TIC a Tipscool y Barcelona Digital Talent.

Actualment explorant nous reptes i oportunitats per liderar projectes amb impacte. Líder natural, solucionadora de problemes, promotora del canvi i orientada al negoci.

Què ofereix ?

Àmplia experiència i coneixements en:
– Gestió professional de les TIC
– Transformació del negoci a través de la tecnologia

Col.laboració com a mentora, consultora, interim, consellera o directiva.

Contacte