Sandra Martínez

Gavà

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

Com a educadora de Disciplina Positiva, tinc una àmplia experiència en l’àmbit de l’educació i el desenvolupament infantil. La meva passió és ajudar les famílies i totes les persones educadores a criar i educar els nens i nenes de manera respectuosa, amorosa i efectiva. La Disciplina Positiva és una metodologia basada en l’afecte, l’empatia i la comunicació respectuosa, que promou valors com l’autodisciplina, la responsabilitat i l’autonomia en els nens. Mitjançant la meva formació i coneixement, proporciono orientació, suport i eines pràctiques per afrontar els reptes de l’educació dels nens i nenes d’una manera positiva i constructiva.

Què ofereix ?

T’ofereixo una sèrie de serveis i recursos relacionats amb la Disciplina Positiva:

  • Tallers i formacions: Organitzo tallers i formacions pràctiques sobre la Disciplina Positiva, en els quals exploro els principis fonamentals d’aquesta metodologia i proporciono eines concretes per implementar-les en la vida diària amb els nens. Aquests tallers poden realitzar-se presencialment o en línia, segons les necessitats i preferències dels participants.
  • Sessions de consultoria personalitzada: Proporciono sessions individuals o en grup per a pares, mares, educadors o qualsevol persona interessada en aprendre sobre la Disciplina Positiva. Durant aquestes sessions, abordem temes específics, responem a preguntes i treballem en estratègies pràctiques per afrontar situacions concretes.
  • Acompanyament continuat: Per a les persones interessades en un acompanyament més a llarg termini, oferiré la possibilitat de continuar amb sessions de seguiment per tal de donar suport i reforçar els coneixements adquirits, així com per resoldre dubtes i donar suport en el procés educatiu.

El meu objectiu és oferir un suport integral i personalitzat per a aquells que desitgen criar nens i nenes feliços, segurs i equilibrats, utilitzant els principis de la Disciplina Positiva com a guia.
Estic emocionada de poder compartir la meva experiència i coneixement per acompanyar-te en aquest meravellós camí de la disciplina positiva.

T’uneixes? T’espero.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE