SARA VILLÉN FLORES

Ripollet

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Hola! Sóc Sara Villén i sóc enamorada dels negocis amb valors i impacte positiu ➕

Porto més de 15 anys dedicada al màrqueting i desenvolupament de negocis assessorant i acompanyant a implementar estratègies de comercialització i de màrqueting tant al món corporatiu com al meu propi negoci com a emprenedora.

M’apassiona acompanyar de forma més propera i honesta perque gestionis el teu negoci amb ESTRATÈGIA, CLARETAT i ENFOC A RESULTATS

Què ofereix ?

Si vols que el teu negoci funcioni de veritat i et permeti aconseguir els resultats i l’estil de vida que vols has de gestionar el teu negoci sobre una base sòlida i posar ESTRATÈGIA en cada acció

Imagina que la base del teu negoci són els fonaments i la ESTRATÈGIA és el fil conductor d’anar seguint. Cada pas que fas ha d’analitzar, planificar i ha de tenir una RAÓ i un SENTIT a TEU NEGOCI.

T’ofereixo el temps, la dedicació i el tracte que el teu negoci necessita.

Analitzarem el teu negoci, crearem la teva ESTRATÈGIA i dissenyarem el teu PLA D’ACCIÓ adaptat als teus objectius i els teus recursos.

El meu desig és que aconsegueixis un negoci rentable i d’impacte positiu, que et doni llibertat i et permeti viure l’estil de vida que vulguis.

Contacte