Miujer sentada con brazos apoyados a la cara.

Selva Ramírez 💡 Guanya focus i estratègia, per aconseguir els teus objectius ⚡️

Sant Feliu de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Ajudo emprenedores a guanyar claredat, focus i estratègia amb els seus negocis i projectes, traçant un camí cap a un negoci més rendible i una vida més feliç.

Trobarem la ruta més efectiva cap els teus objectius de negoci, tot fent servir la planificació estratégica, el màrqueting, la comunicació, i sobretot, el sentit comú!

Preparada per a prendre les regnes del teu negoci?

Què ofereix ?

T’identifiques amb el concepte de solopreneur? Per a mi és un perfil de persones valentes (i potser una mica kamikazes) de l’emprenedoria que han decidit abandonar les certeses de treballar per compte aliè i obrir-se el seu propi camí en solitari en el món empresarial.

Si estàs emprenent en solitari, no em queda dubte que ets valenta. I em jugo una mà al fet que sents amb freqüència que et falta claredat en el teu negoci.

Potser a vegades sents com si estiguessis atrapada en un laberint de decisions, sense un mapa clar que indiqui la direcció correcta per a avançar.
Potser ets de les que busca estar “ocupada” tot el dia fent tasques que realment no fan que el teu negoci avanci i facturi en la mesura que volguessis.
Potser estàs dient que sí a qualsevol client i oportunitat de facturar, a pesar que no et resultin tan rendibles, sinó per la necessitat de guanyar una mica de diners.

T’entenc i molt, perquè jo també he passat per aquestes situacions.

Ara imagina un escenari en el qual el teu negoci no sols existeix i camina cap endavant, sinó que prospera d’una manera que ni tan sols t’havies atrevit a somiar. Això és exactament el que puc ajudar-te a fer realitat per a tu.

Esrtic aquí per a oferir-te més que una simple consultoria d’estratègies de negocis. El meu enfocament va més enllà dels números i les tàctiques comunes. Per què? Perquè sé que, per a tu, no es tracta només d’un negoci: es tracta de la teva visió, els teus somnis i el teu estil de vida.

T’orefeixo una estratègia de negocis personalitzada, seguint aquests passos:

1. Enfocament individual: No et donaré un pla genèric. Bussejarem en el teu oceà empresarial únic. El teu negoci és teu, i la teva estratègia ha d’estar feta a mida.

2. Mindset: Et sents estancada? La major part dels frens que tenim les emprenedores estan vinculats amb creences limitants que ens autosabotegen. Atreveix-te a identificar-les i contrarestar-les. Juntes explorarem i superarem aquests bloquejos mentals, dubtes i inseguretats perquè aconsegueixis avançar cap a això que vols aconseguir.

3. Simplicitat: Oblida’t d’argots complicats i estratègies confuses. La meva assessoria es basa en el sentit comú, utilitzant paper i bolígraf per a traçar un camí clar i efectiu cap a les teves metes.

4. Connexió personal: Encara no em coneixes, però ja ho entendràs. Crec en el poder d’una connexió genuïna. No sols seré la teva assessora estratègica, sinó també la teva aliada compromesa a fer que el teu negoci i la teva vida siguin veritablement satisfactoris.

  • Amb la meva consultoria estratègica per a emprenedores t’ajudo a:
    Definir els teus objectius segons la situació actual en la qual està el teu negoci,
  • establir prioritats,
  • dissenyar un pla d’acció perquè aconsegueixis els teus objectius, sense que et perdis pel camí,
  • enfocar-te en el que toca en cada pas.

Descobreix el poder d’una estratègia personalitzada que neix des del que vibra de manera genuïna en tu.

No permetis que el teu negoci sigui només una estadística més. Permet-me guiar-te cap a una estratègia efectiva amb el teu negoci que reflecteixi els teus somnis i valors. Construïm la teva estratègia de negocis i portem la teva visió al següent nivell!

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE