Seshet Nicolàs

Sabadell

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Coach personal experta en autoconeixement femení.

Sempre m’havia apassionat el món del creixement personal però vaig acabar estudiant Ciències Empresarials i treballant quasi 20 en una entitat financera.

Una mica abans d’arribar als 40 anys vaig prendre la decisió de perseguir el meu somni i la meva vocació i vaig formar-me com a coach per engegar el meu propi negoci d’acompanyament a dones a retrobar-se i prendre consciència del seu món interior per tal de recuperar el seu benestar i prendre decisions encaminades a viure la seva vida amb més sentit.

Tinc un espai a Sabadell on faig tot això a través de sessions individuals i també activitats grupals, com també realitzo els acompanyaments online.

Què ofereix ?

Els serveis que ofereixo actualment son:

 

RETROBA’T: programa individual d’autoconeixement a través de sessions 1:1 presencials o online.

VIATGE AL MEU INTERIOR: taller online i per escrit d’autoconeixement amb el meu acompanyament per email, compost de videos i material escrit.

CÀPSULES DE CREIXEMENT: petits monogràfics de creixement personal per fer des de casa amb el meu feedback per email. Cada càpsula inclou vídeo i workbook.

TALLERS GRUPALS: activitats grupals de creixement personal femení, tant en el meu espai com en col·laboració amb altres professionals. Consultar programació actual.

 

Consulta’m per conèixer els detalls de cada format.

Contacte