Silvia Ferrer-Dalmau

Clariana de Cardener

Província: Lleida

Àmbit: Arquitectura - Interiorisme - Delineació

Descripció Professional

Viure de forma saludable per deixar un impacte positiu en aquest món seria un breu resum de la meva trajectoria professional que va començar quan vaig estudiar arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya i que amb 50 anys continua amb la veritable universitat de la vida i amb la comunitat de professionals amb les que InterSom.
Desde el nostre Espai René, una masia al Solsones, impartim Experiencies Saludables. Tallers a la natura, sense dispositius digitals, per difondre costums de vida saludable. Tallers propis en bioconstrucció, i neuroarquitectura i tallers en col.laboració amb d’altres professionals.
Paralelament em dedico a l’assessorament de particulars que volen transformar el seu espai per fer-lo física i emocionalment saludable, d’acord al projecte de Cases amb ànim que comparteixo amb Marta Estalella. Una companya que vaig conèixer al Màster d’Ecologia Emocional.
Treballo paral.lelament amb el meu company Alfred Capdevila. Entre els dos vam transformar una botiga d’electrodomèstics familiar de Barcelona en un comerç responsable reformat en bioconstrucció on es divulga la salut i l’eficiencia a la llar. René, salud i eficiencia a la llar.
Recentment el nostre amor per la natura i el nostre interés en l’autosuficiencia, ens ha fet deixar la ciutat per experimentar de primera ma tots els processos per fer un habitat més saludable. Anem transformant la masia de mica en mica i hem començat dissenyant i construint el nostre mobiliari amb fustes FSC tractades amb olis naturals.

Què ofereix ?

Tallers en llar saludable
Taller en llar emocionalment saludable-Cases amb ànima
Assessorament en llar saludable
Reformes en llar saludable

Contacte