SONIA ANTUÑANO

Arbúcies

Província: Girona

Àmbit: Altres

Descripció Professional

Soc una professional amb una àmplia experiència de trenta anys en diferents àmbits socials, sempre enfocada a ajudar les persones més vulnerables en tots els aspectes, tant sanitaris com educatius i emocionals. Durant aquest temps, he demostrat una dedicació absoluta i una autèntica vocació per aquest tipus de treball.

La meva trajectòria professional m’ha permès adquirir un gran coneixement en el camp social, desenvolupant habilitats en l’atenció a persones en situació de vulnerabilitat. M’he especialitzat en la creació i gestió de projectes que busquen millorar la qualitat de vida de col·lectius en risc d’exclusió social. Sempre he estat compromesa amb la promoció de la igualtat d’oportunitats i la defensa dels drets humans i de la dona.

La meva capacitat de treballar en equip, la meva empatia i la meva orientació serveixen per aportar solucions i suport a totes aquelles persones que ho necessiten. He sigut capaç de crear xarxes de suport i col·laboració amb altres professionals i entitats, amb l’objectiu comú d’oferir un millor servei a la comunitat.

Encara que tingui cinquanta-cinc anys, considero que aportaria grans beneficis a qualsevol empresa o organització que valori l’experiència i el compromís. Podria aportar coneixements i perspectives úniques, així com una gran habilitat per resoldre problemes i adaptar-se a diferents situacions.

Estic totalment disposada a continuar treballant per a la millora de la societat, i estic segura que la meva experiència, dedicació i vocació són un complement perfecte per trobar feina.

Què ofereix ?

Gràcies a la meva formació i la meva trajectòria, estic preparat/da per :

Dissenyar i implementar programes que aborden les necessitats dels infants, adolescents i les seves famílies, ajustar les activitats per a garantir que siguin rellevants i efectius , abordar els desafiaments quotidians i les incidències de manera creativa, trobant solucions que afavoreixin el creixement personal i social dels usuaris com el seu desenvolupament.

Col·laboració Interdisciplinària Efectiva: Estic habituat/da a treballar en equips interdisciplinaris, fent possible una col·laboració eficaç amb altres professionals per a assegurar que els usuaris rebin una atenció integral.

Manteniment Òptim dels Recursos: La meva capacitat per gestionar i mantenir els materials i espais del centre contribuirà a un entorn segur i ben organitzat per a les activitats.

Suport a la Gestió Administrativa i en Cuina: Estic disposat/da a ajudar en tasques administratives i en cuina, assegurant un funcionament fluid i eficient del centre.

La meva empatia em permet connectar i comprendre les necessitats dels joves i les seves famílies, fent que es sentin escoltats i suportats. La capacitat d’autocrítica em guia en una millora constant, assegurant que els programes i les activitats es redissenyin i s’ajustin segons les retroaccions i les necessitats canviants. La meva  planificació i organització assegura que les activitats es desenvolupin sense problemes, mentre que la meva assertivitat i escolta activa faciliten una comunicació efectiva amb els usuaris i el personal. La meva adaptabilitat i capacitat per aprendre i adquirir nous coneixements em permeten mantenir-me al corrent  en l’àmbit de la integració social, assegurant així que les meves contribucions siguin sempre actuals i significatives. En el transcurs de la meva carrera professional, he tingut l’oportunitat de treballar en diversos projectes que requerien una resposta ràpida i eficient davant situacions complicades i imprevistes. La meva capacitat en resolució de conflictes em permeten afrontar desafiaments amb una actitud positiva, sempre centrant-me a assolir els millors resultat

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE