Susana Jiménez Jiménez

El Masnou

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Fundadora d´Aprofitalents, una consultora especialitzada en formació, avaluació i desenvolupament de Talent i Lideratge transformacional, respectuós i conscient. Fomenta valors i respecte a l’empresa.

Susana, com a assessora, formadora, coach, docent, ponent i mentora, amb més de 20 anys d’experiència de gestió d’equips en quatre sectors, ofereix als professionals i a empreses serveis d’avaluació, formació i desenvolupament de Talent i Lideratge responsable / transformador a través d’ una metodologia pròpia, basada en l’ús i coneixement de la intel·ligència emocional de Daniel Goleman Academy i els seus estudis. Amb aquesta metodologia, les actuacions són personalitzades, per aconseguir majors resultats.

Perquè una empresa pugui innovar i transformar-se dia a dia, mantenint alts nivells de compromís, ha de gaudir d’unes relacions internes sanes, properes, lleials, alineades amb els valors i compromeses amb l’estratègia corporativa, tot això sumat a un desenvolupament de lideratge individual.

Aprofitalents és una consultoria boutique amb un enfocament personal, la missió és ajudar a les empreses a practicar un estil de lideratge més responsable i saludable; desenvolupant un equip més innovador, productiu, creatiu, lleial i auto-gestionat.

Susana ha cooperat durant 5 anys com Mentora a Professional Women Network Barcelona, ​​associació sense ànim de lucre, ajudant a dones de totes les edats a desenvolupar les seves habilitats, ascendir, canviar de carrera, trobar la feina ideal i posar en marxa els seus propis projectes / negocis. Susana és docent a la escola internacional de negocis C3S Business School Barcelona, de Leadership Management, Business Ethics i Human Resources Management.

Què ofereix ?

-Formacions en persona i online per desenvolupar habilitats personals i de lideratge, de forma individual o amb equip, fent servir una metodologia pròpia basada en el coneixement i ús de l’intel.ligència emocional.
-Xerrades motivacionals i formatives de lideratge
-Serveis d´avaluació dels RRHH a les empreses amb l´objectiu de mantenir un percentatge alt de retenció, compromís, motivació i autoresponsabilitat en les persones i equips.
La pàgina web està en actualització, no dubteu en escriure un email a susana.jimenez@aprofitalents. com per més informació.
-Sessions individuals de mentoring i coaching transformador i per valors

Contacte