Susana Jiménez Jiménez

El Masnou

Província: Barcelona

Àmbit: Recursos Humans

Descripció Professional

Hola! benvinguda al meu perfil.

Soc Assessora de RRHH, Cultura i Valors, Consultora d´Estratègia i Coach executiva individual i d´equips.

Mitjançant el coaching i el mentoring ajudo a dones  a aconseguir els seus objectius de carrera i laborals, a millorar el seu lideratge individual, desenvolupar la seva intel.ligència emocional, la seva gestió pròpia i/o dels seus equips.

Soc la Fundadora d´Aprofitalents, una consultoria amb un enfocament personal, la missió és ajudar a les empreses a practicar un estil de lideratge més responsable i saludable; desenvolupant un equip més innovador, productiu, creatiu, lleial i auto-gestionat.

La meva especialitzat és en RRHH, oferint externalització de serveis, formació in company de soft skills, i serveis o assessorament en selecció per valors, onboarding, avaluació de l´acompliment, plans de carrera, enquestes de clima, actualització de valors, cultura i estratègia empresarial.

Des d´Aprofitalents ajudem a fomentar valors i respecte a l’empresa.

Soc sòcia i membre de l´Associació 50a50 Lideratge Compartit.

He cooperat durant 5 anys com a Mentora a Professional Women Network Barcelona, associació sense ànim de lucre, ajudant a dones de totes les edats a desenvolupar les seves habilitats, ascendir, canviar de carrera, trobar la feina ideal i posar en marxa els seus propis projectes / negocis.

He estat docent a la escola internacional de negocis C3S Business School Barcelona i INSA Marketing business School donant classes de Leadership Management, Strategic Management, Business Ethics, Human Resources Management, Executive Coaching, Quality Management.

Per referències dels meus clients visita: Pàgina de Serveis i referències a LinkedIn

Per a més informació, possa´t en contacte directe amb mí: 606 711 757. susana.jimenez@aprofitalents.com o visita el web www.aprofitalents.com

Totes les formacions, assessorament i coaching poden ser en anglès, català o castellà.

Què ofereix ?

SERVEIS:

  • Sessions individuals de Coaching i/o formacions en persona i online per desenvolupar habilitats personals, intel.ligència emocional i lideratge individual i d´equips.
  • Xerrades/conferències motivacionals i formatives de lideratge i intel-ligència emocional.
  • Serveis d´avaluació dels RRHH a les empreses amb l´objectiu de mantenir un percentatge alt de retenció, compromís, motivació i autoresponsabilitat en les persones i equips.
  • Outsourcing o externalització de serveis de gestió dels recursos humans.

 

COACHING D´EQUIPS AMB LA METODOLOGIA SKILL-EQ:
Perquè una empresa pugui innovar i transformar-se dia a dia, mantenint alts nivells de compromís, ha de tenir equips que gaudeixin d’unes relacions internes sanes, properes, honestes, alineades amb els valors i compromeses amb l’estratègia corporativa, tot això sumat a un desenvolupament de lideratge individual.

Per això al 2017 vaig crear una metodologia pròpia SKILL-EQ, basada en el coneixement I desenvolupament de la intel·ligència emocional. Amb aquesta metodologia, les actuacions són personalitzades, per aconseguir majors resultats.

 

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE