Txell Parareda Buxaderas

Tona

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

He pres dues decisions importants a la meva vida: Divorciar-me i Emprendre el meu projecte personal i professional del Coaching i la Formació. Divorciar-me va ser un camí dolorós i emprendre ha sigut un camí bastant solitari. I en moments com aquests la confiança i la meva autoestima s’han vist “tocades”. Per això la meva experiència personal i professional m’han portat fins aquí. Ara soc coach especialitzada en Autoestima i relacions personals i Formadora.

Què ofereix ?

Acompanyo a les dones a millorar la seva Autoestima, la seva confiança i seguretat en elles mateixes, perquè guanyin qualitat de vida, prenguin les seves pròpies decisions i es converteixin en les dones que volen ser. M’apassiona acompanyar les meves clientes a aconseguir els seus objectius, empoderar-les i veure com avancen positivament en els processos de coaching.
M’apassiona la formació en matèria de competències transversals: comunicació eficaç; autoestima i apoderament; gestió de les emocions; gestió de l’estrès i mindfulness; treball en equip, etc.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE