Uma Baldrich Rodriguez

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Activitats físiques - Esports

Descripció Professional

Promovem la salut i el benestar a través de la pràctica de la Marxa Nòrdica, realitzant sinergia amb el pilates, ioga i una bona nutrició.

Observant la realitat actual de la majoria de les persones, veiem que el sendentarisme, els mals hàbits alimentosos i l’estrès, són 3 de les característiques que acompanyen les nostres vides. Tot això augmenta de manera important la possibilitat de sofrir diverses malalties i patologies.
Per a evitar-ho, és fonamental realitzar exercici físic de manera regular, instaurar una alimentació saludable, i ensinistrar a la nostra ment.​

Què ofereix ?

La nostra aposta pels hàbits saludables ens ha portat al desig de poder-los compartir i instaurar en la vida de moltes altres persones.
Amb l’activitat física com a base, veiem en la marxa nòrdica una pràctica molt completa, totalment adaptable a tota mena de persones, i molt versàtil. Es basa en la utilització del moviment fisiològic diagonal que fem en caminar, acompanyat amb uns moviments de braços amplis, el pas adequat a aquest moviment i impulsant-nos amb bastons. Aportant una major consciència corporal i millora de la postura.
Es realitza en l’aire lliure, per ser el mitjà adequat per a aconseguir un resultat global, on busquem generar un descens del nivell de cortisol (hormona relacionada amb l’estrès), un major nivell de dopamina (hormona cognició), de serotonina (reguladora de l’humor) i de endorfinas (inhibidor del dolor).

Contacte