Vicky Rico

Hospitalet de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Soc llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i, després de molts anys treballant per agències de comunicació, actualment treballo com a consultora independent com a cap de premsa per clients de sectors tan diversos com el Fintech, el cultural o el gastronòmic. M’he incorporat recentment a l’equip de SomDONES.cat com a tècnica de promoció, un projecte molt il·lusionant per a mi, que em permet conèixer dones meravelloses i visibilitzar el talent femení, aportant el meu coneixement i experiència per un món més igualitari. També col·laboro com a redactora de continguts, presentadora d’actes i xerrades, per a una entitat relacionada amb l’atenció a dones que han patit o pateixen violència de gènere.

En l’àmbit del tercer sector, i relacionat amb la dona,  actualment també soc voluntaria del programa Dones Mentores, orientat a l’acompanyament de dones supervivents d’una situació de violència de gènere o que han viscut situacions diverses de vulnerabilitat. Es tracta d’un innovador programa de Mentoring Social amb perspectiva de gènere, creat  el 2017 i agermanat amb l’oficina KVINFO Mentornetvaerk (Centre Nacional Danès per a la Recerca i informació sobre Gènere , Igualtat i Diversitat) a Dinamarca.

Durant la meva trajectòria destacaria els següents projectes perquè no només m’han enriquit professionalment sino també personalment: el programa EFEC d’educació financera a les escoles de Catalunya, que té per objectiu oferir educació financera bàsica a alumnes de 4rt d’ESO par part de voluntaris del sector bancari i financer; vàries edicions de la campanya ‘L’ou d’etiqueta’, el centenari de l’Aspirina, amb activitats arreu de l’estat, vàries edicions del Tast Solidari i 10 Aniversari de la Fundació Jubert Figueras, el primer festival B-Parade i la comunicació del restaurant ‘Las Fritas’ de Barcelona,  entre d’altres.

Actualment estic explorant nous camins a través de l’art, col·laborant amb Mothers Project que us convido a seguir a instagram @MothersProject_

Què ofereix ?

Més de 25 anys d’experiència en comunicació corporativa

Com a consultora independent, ofereixo un servei integral de comunicació, especialitzat en les següents àrees:

  • Gabinet de premsa i RRPP (mitjans off line i en línia)
  • Organització d’esdeveniments
  • Creació i manteniment web
  • Màrqueting de continguts
  • Marketing d’influencia especialitzada en el sector gastronòmic
  • Identitat corporativa
  • Disseny y creació audiovisual
  • RSE, etc.

Compto amb partners especialitzats per a poder emprendre qualsevol tipus de projecte, independentment de la seva dimensió o abast geogràfic.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE