ADMINISTRATIVA LOGÍSTICA

Rubí

Publicat el: 25/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 25/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa administratiu/va logística, horari de dilluns a divendres de 9 a 18h i amb ubicació Rubí. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08191 RUBI

Detall de les funcions del lloc de feina

Gestionar la importació des de la Xina, Turquia, Índia i altres països del món. Controlar l’ estoc, fer el seguiment de comandes i controlar les arribades al nostre magatzem de Rubí. Preparar la documentació administrativa per realitzar el pagament als/les proveïdors/es, i identificar oportunitats de millora que permetin millorar el finançament i liquiditat. Proposar millores en els processos o eines IT utilitzades, que ajudin a una major eficiència i qualitat dels resultats. Portar la plataforma d’ importació del centre de Rubí. Coordinar i assegurar l’entrada de material amb el Departament d’operacions, gestionant les incidències i altres tasques que puguin afectar l’èxit del procés d’una manera ràpida i resolutiva.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 mesos. Es valorarà l’experiència en lloc similar
  • Competències / coneixements: es requereixen estudis de grau superior o equivalent (preferible cfgs de família transport-logística o administració-gestió), anglès a nivell mig-alt i microsoft excel

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030184

Persona de contacte: Rosa