Administrativa Telemarketing – Back Office

Manlleu

Publicat el: 17/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a l’Àrea d’Educació i ens ajudaràs en la difusió de projectes educatius.

BARCELONA – OSONA – 08560 MANLLEU

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? La teva funció principal serà el Telemàrqueting, oferint recursos o activitats a centres educatius per via telefònica. També desenvoluparàs les següents funcions: o Oferir suport en la difusió dels programes educatius per mitjà de trucades, gestió de correus electrònics o similars. o Inscriure als centres a les activitats que ofereixen els programes educatius. o Gestionar i resoldre incidències, com també comunicar-les a l’equip responsable de projecte. o Elaborar informes i memòries. o Elaborar registres a la plataforma informàtica. o Gestionar reserves: introduir noves reserves, gestionar anul·lacions, modificar reserves existents o similars. o Respondre correus i atendre consultes telefòniques. o Recuperar les activitats realitzades pels diferents projectes i ofertes per a la seva incorporació a la base de dades d’activitats. o Imputar hores a diferents projectes o activitats/tasques.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa amb el segell b corp™ on tenim cura del nostre impacte ambiental, cultural i social a través dels nostres valors i compromís amb l’entorn. o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable amb uns companys/es encara més acollidors/es i motivadors/es. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o estabilitat laboral i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o jornada completa: dilluns a divendres de 8h a 14h i de 15h a 17h. o retribució negociable segons l’expertesa aportada. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem al nostre ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Requisits

  • Títol fp de grau superior
  • Títol fp de grau superior – comerç i màrqueting
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Anglès (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o nivell acadèmic i especialitats formatives: formació professional relacionada amb la gestió administrativa, administració i finances, comerç internacional, comerç i màrqueting o titulació universitària superior. o valorable aportar formació complementària en: telemàrqueting, atenció telefònica, xarxes socials o similars. o eines digitals i informàtica: domini del paquet office, concretament del word i coneixements de l’entorn gmail i outlook. o idiomes: domini del català (c1), castellà (c1) i l’anglès (mínim b1-b2). valorem: o es valorarà que disposis de coneixements tècnics en el programa euromús i/o call center. o que disposis d’un certificat de discapacitat. les teves competències i habilitats: o proactivitat i empoderament personal. o identificació i compromís. o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o comunicació. o intel·ligència emocional. o treball en equip i cooperació. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029993

Persona de contacte: Sara