Assessora comercial

Sant Cugat del Vallès

Publicat el: 27/04/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 27/04/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa PERSONAL ASSESSORA COMERCIAL amb horari de dilluns a divendres 6h diàries/30h setmanals i amb ubicació a Sant Cugat del Vallès. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.
Seleccionem personal per a un important client líder al SECTOR EDUCATIU. Necessitem assessors/es telefònics/ques per atendre les peticions d’informació de milions d’alumnes que volen trobar la seva vocació professional i que necessiten l’orientació i la motivació per matricular-se en la formació idònia per a ells/es. Tasques: Gestionar cartera de potencials alumnes que necessiten informació sobre alguna formació en concret. Assessorar/Recomanar/Motivar sobre la formació idònia segons el perfil d’estudiant. Guiar en el procés de matriculació.
Altres beneficis: Horari: De dilluns a divendres 6 hores diàries/30 hores setmanals, a la franja compresa entre les 9:00h del matí i les 21:00 de la tarda, podent escollir entre jornada intensiva de matí o de tarda. Excepcionalment, podem acceptar jornades parcials de 4/5 hores diàries/20-25 setmanals. També hi ha la possibilitat d’ampliar jornada laboral en funció de la progressió personal.

Requeriments mínims

· Experiència 1 anys. Imprescindible experiència en el sector. Oferim: Treball estable. Serveis consolidats a l’empresa amb un pla d’expansió potent. Incentius. Alts incentius en funció de la consecució individual de cadascun dels comercials. Formació. Formació inicial i continuada per part d’experts en l’àmbit de les vendes, l’educació i el call center. Bon clima de treball. Equips d’alt rendiment que treballen amb una gran motivació i un clima de treball òptim. Promoció interna. Serveis en creixement continu que requereixen ampliar-ne l’estructura. Cerquem un perfil: Persona proactiva. Organitzada. Passió pel treball en equip. Alta capacitat d’aprenentatge. Ganes de créixer personalment i professional en un gran equip.
· TÍTOL FP DE GRAU MIG
· català (parlat superior, escrit superior)
· Competències / coneixements: Valorable CFGS o títol universitari. Bon nivell usuari de Microsoft Word.

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat o inscriure’s en el link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06016715

Persona de contacte: Rosa