Atenció al visitant – Museu Agbar

Cornella de Llobregat

Publicat el: 21/12/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 21/12/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip del Museu Agbar i dona la benvinguda als nostres visitants a un espai únic i històric on descobriran el cicle de l’Aigua i el seu paper en el desenvolupament de la ciutat de Barcelona. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – BAIX LLOBREGAT – 08940 CORNELLA DE LLOBREGAT

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Atendre als visitants del museu. o Divulgar informació sobre el museu i vetllar la primera atenció dels visitants. o Vendre les entrades i productes de la botiga del museu. o Atendre les trucades telefòniques sobre les activitats que es realitzen al museu. o Donar suport al servei de reserves com també a la coordinació amb les dades necessàries per a la millora continua del servei.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada indiferent
 • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o incorporació: 19 de desembre de 2023. o jornada parcial. o contracte indefinit. o horari: 19 de desembre de 2022 a 15 de juny 2023 dijous i divendres a la tarda: 14h a 18h. dissabtes: 10h a 18h. diumenges: 10h a 14h. 15 de juny de 2023 a 15 de setembre de 2023 dimecres, dijous i divendres: 14h a 20h. dissabtes: 10h a 18h. diumenges: 10h a 14h. o ubicació del lloc de treball: cornellà.

Requeriments mínims

Requisits

 • Experiència 1 anys. Experiència prèvia en una posició similar en atenció al visitant, públic o client.
 • Títol de grau
 • Títol de grau – turisme
 • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
 • Competències / coneixements: o formació universitària o cicles formatius de grau superior de la branca científica i/o social, com: ciències ambientals, biologia, química, història, història de l’art, turisme, gestió i interpretació ambiental o similars. o experiència prèvia en una posició similar en atenció al visitant, públic o client. o coneixements informàtics: software euromus. o un bon domini del català (c1), el castellà (c1) i l’anglès (b2). o flexibilitat horària. o valorem que disposis de carnet de conduir (b1). o que visquis a cornellà o voltants. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o atenció al públic. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06031496

Persona de contacte: Sara