Atenció al visitant

Barcelona

Publicat el: 21/02/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 21/02/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors ambientals i forma part d’un projecte per a la informació, educació i foment de la participació en un parc natural emblemàtic del Barcelonès. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? T’uniràs a l’equip tècnic per a dur a terme l’atenció i benvinguda dels visitants del parc i entre les teves responsabilitats, vetllaràs per: o Desenvolupar el programa i activitats d’educació ambiental. o Informar i atendre als visitants. o Preparar i facilitar als visitants el material documental. o Promoure l’ús educatiu i respectuós del medi.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Valorarem també que tinguis coneixement de la serra de collserola i disposis d’experiència prèvia relacionada l’educació i mediació ambiental, guia de natura, tallerista o similars.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – geologia
  • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o la teva formació ideal és disposar d’un cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura en biologia, ciències ambientals, geologia, geografia, química, educació ambiental o altres titulacions similars de la branca científica. o per desenvolupar amb èxit les teves funcions, necessitaràs disposar de coneixements avançats en ornitologia. o presentaràs un certificat de delictes sexuals negatiu. o necessitarem que disposis de flexibilitat horària. o per accedir al teu lloc de treball, necessitaràs tenir carnet de conduir (b1) i vehicle propi. o es recomanable que resideixis als voltants del parc natural de collserola: cerdanyola del vallès, rubí, terrassa, sant cugat del vallès, sabadell o barcelona. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o atenció al públic. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.
  • Disponibilitat de vehicle
  • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06035417

Persona de contacte: Sara