Cap de cuina
Casserres
Publicat el: 24/07/2023 |
Modalitat: Indefinit |
Província: Barcelona |
Àmbit: Turisme - Restauració |
/ Mes
Dades de l'oferta de treball
Publicada: 24/07/2023
Modalitat de Treball: Presencial
Descripció de l'oferta de treball
Àmbit: Turisme - Restauració
A L’Onada Serveis estem buscant un/a cap de cuina en col·lectivitats per la nostra Residència de Casserres.
Oferim;
Contracte estable i per substitució
Jornada Completa
Salari: Segons conveni GERCAT
Horari: Dilluns a Divendres matins i Dissabte mati i tarda
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d’oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t’hi vols sumar?
Ubicació:BARCELONA – BERGUEDÀ – 08693 CASSERRES
Detall de les funcions del lloc de feina
Les tasques a realitzar són:
Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat. Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
Controlar les existències de producte.
Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.
Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l’instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc
Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d’acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Requisits
Experiència 3 anys. Mínim 3anys en lloc de treball similar, cuina de col·lectivitats
Primera etapa d’educació secundaria amb títol
Eso/egb
Espanyol (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Competències / coneixements: carnet de manipulador d’aliments cfgm cuina i gastronomia appcc es valorarà formació específica del lloc de treball:
Disponibilitat de vehicle
Condicions del lloc de treball
Contracte laboral indefinit
Jornada completa
Requeriments mínims
Experiència 3 anys. Mínim 3anys en lloc de treball similar, cuina de col·lectivitats
Primera etapa d’educació secundaria amb títol
Eso/egb
Espanyol (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Competències / coneixements: carnet de manipulador d’aliments cfgm cuina i gastronomia appcc es valorarà formació específica del lloc de treball:
Disponibilitat de vehicle
Com inscriure's a la formació?
Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06046722
Persona de contacte: RRHH L'Onada