Comercial Cuines industrials Hosteleria

Olot

Publicat el: 09/05/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

Salari: 1600€

- 2000€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 09/05/2023

Salari: 1600€

- 2000€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

HELPOINT – És una consultoria única especialitzada en la selecció de perfils d’oficis i professionals qualificats. Donem cobertura a nivell nacional i internacional connectant el talent que necessiten els nostres clients. Som especialistes en processos derivats de la trajectòria laboral de l’empresa, i entenem la dinàmica del canvi. Treballem juntament amb els gremis especialitzats del sector; pel que ens ajuda a conèixer la normativa vigent de manera actualitzada. Oferim serveis de selecció /avaluació de persones, gestió interna de l’equip humà i suport al canvi executiu i de gerència. En dependència del Manager de l’empresa . Uneix-te al nostre equip de vendes com a Comercial en el sector de l’Hostaleria! Si tens passió per les vendes i t’apassiona el món de la cuina, aquesta és l’oportunitat perfecta per a tu! Empresa amb més de 30 anys d’experiència, especialitzada en la realització i execució de projectes d’equipaments per a l’hostaleria i la restauració (cuines professionals, menjadors amb bufets, cafeteries i bars), requereix ampliar equip comercial. Busquem a una persona motivada i apassionada per les vendes, que tingui experiència en el sector de l’Hostaleria i coneixements en equipament per a cuines industrials. Com a Comercial, el teu principal objectiu serà la venda del nostre equipament de qualitat a clients del sector hostaler, a través de visites a clients potencials, la presentació de productes i el seguiment de les oportunitats de venda.

GIRONA – GARROTXA – 17800 OLOT

Detall de les funcions del lloc de feina

Experiència prèvia en vendes, preferiblement en el sector de l’Hostaleria. Coneixements sobre equipament per a cuines industrials. Habilitats de comunicació i negociació. Capacitat per a treballar en equip i de manera autònoma. Disponibilitat per a viatjar i realitzar visites comercials. Localització del lloc de treball: Olot, Torroella o Girona. Bona lectura i interpretació dels plans d’obra. Persona amb capacitat de comunicació i interlocució amb els diferents actors que participen en una obra (proveïdors, industrials, Direcció Facultativa i Propietat). Català i castellà: nadius

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 3 mesos. experiència prèvia en vendes, preferiblement en el sector de l’hostaleria. coneixements sobre equipament per a cuines industrials.
  • Títol fp de grau mig
  • Català (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: habilitats de comunicació i negociació. capacitat per a treballar en equip i de manera autònoma. disponibilitat per a viatjar i realitzar visites comercials. localització del lloc de treball: olot, torroella o girona. bona lectura i interpretació dels plans d’obra. Persona amb capacitat de comunicació i interlocució amb els diferents actors que participen en una obra (proveïdors, industrials, direcció facultativa i propietat).
  • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a tecnic.comercial@helpointserveis.com

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06041101

Persona de contacte: Jessica