Consultora junior- Finances sostenibles

Barcelona

Publicat el: 20/06/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 20/06/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat!
T’incorporaràs a la solució de Sostenibilitat Corporativa i acompanyaràs a les organitzacions en el procés de transició cap a un nou model sostenible des del seu anàlisi fins a la implementació de noves estratègies.

Ubicació:BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA
Detall de les funcions del lloc de feina
Què faràs en el teu dia a dia?

o Donar suport en l’execució de projectes de finances sostenibles (SPO, taxonomia UE, definició de models de bons socials i ambientals).
o Realitzar anàlisis de tendències, benchmarkings i anàlisis de materialitat.
o Col·laborar en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons l’estàndard GRI i EINF.
o Participar en el desenvolupament de projectes de mesurament de la sostenibilitat i estratègies sostenibles.
o Contribuir en l’assessorament a empreses en matèria de sostenibilitat.
o Buscar informació en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social.
o Elaborar estudis i informes de temàtica diversa.
Contracte laboral indefinit
Jornada completa
Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa amb el segell b corp™ on tenim cura del nostre impacte ambiental, cultural i social a través dels nostres valors i compromís amb l’entorn. o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o teleworking, una forma de treballar sostenible. o estabilitat laboral i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h. o 4 setmanes de jornada intensiva a l’estiu. Treballaràs de 8h a 15h i gaudiràs de les tardes d’estiu. o retribució negociable segons l’expertesa aportada. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem a la nostra oficina de barcelona o a l’ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Experiència 1 anys. Què busquem en tu? o formació universitària en: grau, diplomatura o llicenciatura en economia, administració i direcció d’empreses, dret, publicitat i relacions públiques, ciències ambientals, biologia o similar. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (b2-c1). o informàtica: microsoft office (excel, word, powerpoint), outlook i entorn google. o disponibilitat per desplaçar-se. valorem experiència en: o consultoria i coneixements propis del sector: finances sostenibles, taxonomia ue, spo, bons socials i ambientals, etc. o recerca, gestió i redacció d’informació. valorarem també: o màster o postgrau finalitzat o cursant el darrer any en sostenibilitat i medi ambient, finances sostenibles o responsabilitat social corporativa. o coneixements tècnics o formació en: gri, einf o taxonomia ue.
Títol de grau
Títol de grau – economia
Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
Competències / coneixements: les teves competències i habilitats: o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o comunicació (oral i escrita), capacitat analítica i de cerca i pensament crític. o intel·ligència emocional i iniciativa. o treball en equip i compromís. o planificació i organització personal. o disposició a l’aprenentatge.
Disponibilitat per viatjar

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06020740

Persona de contacte: RRHH Lavola 1981