Consultora Sènior – Economica circular

Manlleu

Publicat el: 17/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a la solució d’Economia Circular i desenvoluparàs estratègies i plans d’acció per promoure la transició cap a un model econòmic circular a les organitzacions dels nostres clients. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip.

BARCELONA – OSONA – 08560 MANLLEU

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? Exercir el control tècnic i administratiu dels projectes: o Elaborar o revisar projectes de petjades de producte, plans estratègics i fulls de ruta. o Elaborar estudis d’ecodisseny i d’ecoinnovació (recerca de materials alternatius, normatives vigents, etc). o Elaborar presentacions seguint un fil narratiu adequat a les necessitats del client i el projecte. o Generar Declaracions Ambientals de Producte. o Elaborar estudis de reciclabilitat d’envasos. o Cercar informació, analitzar dades i tractar-les, valorar la representativitat i participar en estudis de mercat. o Fer el seguiment dels projectes amb els clients (reunions periòdiques per assegurar que el treball correspon a les seves necessitats) i detectar noves oportunitats. Començar a formar-te en la gestió econòmica dels projectes, gestionar petits comptes i liderar equips de treball: o Gestionar l’equip de treball i coordinar-lo per assolir l’objectiu definit, detectant les diferents necessitats de formació amb el suport del o de la Mànager. o Acompanyar al equip consultiu en el desenvolupament dels projectes aportant un tret diferencial mitjançant la pròpia expertesa i coneixement del sector. o Realitzar sessions internes de formació. o Quan es requereixi, participar en el procés de selecció. Participar en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantenir una participació activa per a activar oportunitats i detectar àrees de treball a potenciar/millorar. Consolidar la transferència de coneixements, la metodologia i la política de l’empresa.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa bcorp. Treballem per aconseguir un món més sostenible! o ambient de treball agradable amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o teleworking, una forma de treballar sostenible. o estabilitat laboral (contracte indefinit) i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h. o 4 setmanes de jornada intensiva a l’estiu. Treballaràs de 8h a 15h i gaudiràs de les tardes d’estiu. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem a la nostra oficina de barcelona o a l’ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 4 anys. Valorem l’experiència a partir de 4 anys en: o consultoria: calculant petjades de productes i serveis (acv, petjada carboni, etc), analitzant grans volums de dades i generant declaracions ambientals de producte. o coneixement i experiència en ecodisseny i materials. o definició i desenvolupament de plans estratègics i fulls de ruta. o estudis de mercat. o gestió de projectes. o gestió d’equips de treball. o tracte amb clients i relacions comercials.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Anglès (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària en: ciències ambientals, biologia, química, enginyeria o titulació equivalent; i màster, postgrau o doctorat en: economia circular; ecodisseny; sostenibilitat; enginyeria ambiental o similars. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (c1). o informàtica: microsoft office (excel, word, powerpoint, power bi). valorarem també: o formació en simapro. o que hagis treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat. les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o orientació comercial i comunicació assertiva o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o lideratge. o intel·ligència emocional. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius. o presència corporativa.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029810

Persona de contacte: Sara