Consultora sènior – Finances sostenibles

Barcelona

Publicat el: 13/02/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 13/02/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a la solució de Sostenibilitat Corporativa i acompanyaràs a les organitzacions en el procés de transició cap a un nou model sostenible des del seu anàlisi fins a la implementació de noves estratègies. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L’ONU ho té clar, ens espera “la dècada decisiva”, t’apuntes a la revolució sostenible?

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? Exercir el control tècnic i administratiu de projectes relacionats amb la sostenibilitat corporativa i el finançament sostenible: o Assessorar a empreses en matèria de sostenibilitat. o Desenvolupar projectes de finances sostenibles (SPO, taxonomia UE, definició de models de bons socials i ambientals). o Desenvolupar projectes de mesurament de la sostenibilitat i estratègies de sostenibilitat. o Assistir en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons l’estàndard GRI i EINF. o Elaborar estudis i informes diversos. Començar a formar-te en la gestió econòmica dels projectes, gestionar petits comptes i liderar equips de treball: o Gestionar l’equip de treball i coordinar-lo per assolir l’objectiu definit, detectant les diferents necessitats de formació amb el suport del o de la Mànager. o Acompanyar al equip consultiu en el desenvolupament dels projectes aportant un tret diferencial mitjançant la pròpia expertesa i coneixement del sector. o Realitzar sessions internes de formació. o Quan es requereixi, participar en el procés de selecció i realitzar la tutoria i acollida en el procés de benvinguda de l’equip consultiu i en pràctiques. Participar en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantenir una participació activa per detectar oportunitats i àrees de treball a potenciar/millorar. Elaborar ofertes i detectar noves oportunitats de continuïtat amb l’empresa client. Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. Valorem experiència a partir de 2 anys en: o consultoria i coneixements propis del sector: finances sostenibles, taxonomia ue, spo, bons socials i ambientals, definició d’estratègies de sostenibilitat i memòries gri i einf i anàlisis de riscos esg. o gestió de projectes i equips de treball. o tracte amb empreses client i relacions comercials.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – economia
  • Anglès (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària en: grau, diplomatura o llicenciatura en economia, administració i direcció d’empreses, dret, publicitat i relacions públiques, ciències ambientals, biologia o similar. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (c1). o informàtica: microsoft office (excel, word, powerpoint), outlook i entorn google. o disponibilitat per desplaçar-se. valorarem també: o màster, postgrau o doctorat en: sostenibilitat i medi ambient, finances sostenibles, responsabilitat social corporativa, estudis interdisciplinaris en sostenibilitat ambiental, social i econòmica. o haver treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat. les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o orientació comercial i comunicació assertiva o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o lideratge. o intel·ligència emocional i social. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06034773

Persona de contacte: Sara