Coordinadora Campanya Ambiental

Barcelona

Publicat el: 07/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 07/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa!

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Coordinar i supervisar sobre el terreny a l’equip d’informadores i informadors implicats en el servei, verificant el seu compliment. o Organitzar l’equip sobre el territori per fer les tasques de control i inspecció dels punts crítics. o Relacionar-se amb els agents implicats en el territori. o Participar activament en les accions propositives per millorar els punts crítics. o Coordinar i resoldre les incidències lleus que es puguin presentar en l’operativa diària. o Canalitzar les propostes d’actuacions i millores plantejades pels informadors i informadores per revertir les situacions de brutícia. o Establir i millorar els procediments operatius concrets de les diferents accions vinculades al servei, i posar-los en pràctica per permetre una millora continua. o Mantenir reunions setmanals amb l’equip. o Garantir que tot l’equip coneix i segueix el Pla de conducta i el Pla d’higiene. o Participar en l’anàlisi de les dades i els informes derivats del seguiment, control i inspeccions al carrer. o Efectuar un seguiment periòdic de la informació recollida, proposar accions de millora i remetre puntualment els informes pertinents.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. o incorporació prevista: immediata. o jornada completa de dilluns a divendres de 9h a 18h (amb una hora per dinar). Per necessitats del servei, puntualment podràs treballar en horaris diferents als descrits, així com els caps de setmana al matí o alguns festius però t’avisarem amb antelació per a que et puguis organitzar! o contracte d’interinitat per cobrir una baixa mèdica que es preveu fins el 31 de desembre. o abonament de 25€ mensuals en concepte de desplaçaments. o ubicació del lloc de treball a barcelona.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Experiència en la gestió de programes de sensibilització socioambiental. Coneixements de comunicació ambiental i sobre residus. Experiència en la gestió de recursos humans i equips i control de qualitat. Experiència en tasques d’atenció al públic i gestió de documentació.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o nivell acadèmic i especialitats formatives: titulació universitària (ciències ambientals, biologia, geografia o titulació relacionada). o habilitats: capacitat .de gestió d’equips, anàlisi i valoració de projectes. Capacitat de gestionar emocions pròpies i de l’equip. Altes capacitats per a la comunicació i l’atenció al públic. Capacitat de lideratge. Capacitat per treballar en equip. o aptituds: innovació, millora, organització, rigor, proactivitat, capacitat de lideratge, vocació, paciència i implicació. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i es valoraran altres idiomes com l’anglès, francès, xinés o urdú.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029570

Persona de contacte: Sara