Coordinadora campanyes ambientals

Vila - Seca

Publicat el: 31/01/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 31/01/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Formaràs part de l’equip de coordinadores i coordinadors de campanyes ambientals en residus i duràs a terme la gestió i coordinació de l’equip d’informadores i informadors ambientals en una campanya de sensibilització per la implantació del nou sistema de recollida selectiva de residus a la ciutat de Vila-Seca (Tarragona). Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu.

TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43141 VILALLONGA DEL CAMP

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Coordinaràs al territori l’equip d’informadores i informadors ambientals de la campanya. o Realitzaràs el seguiment de les dades obtingudes a la campanya i oferiràs recolzament logístic a l’equip. o Redactaràs informes de seguiment de la campanya conjuntament amb l’equip responsable del projecte.

Requeriments mínims

Requisits

  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o la teva formació ideal és: cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de la branca cientificotecnològica tal com ciències ambientals, biologia, química, gestió ambiental, educació ambiental o altres titulacions similars. o valorem que disposis de formació o coneixements específics en la gestió de residus o similars. o coneixements i domini de recursos ofimàtics: microsoft office (en especial, excel); google maps; drive i outlook. o experiència prèvia en posicions similars. o un bon domini del català (c1) i del castellà (c1). o estar en disposició del carnet de conduir (b1). o disposar de flexibilitat horària. o que resideixis a vila-seca o voltants i coneguis bé el territori. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.
  • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06033734

Persona de contacte: Sara