Coordinadora d’actes per centre cultural

Palafrugell

Publicat el: 17/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

Salari: 1583.20€

- 1583.20€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/11/2022

Salari: 1583.20€

- 1583.20€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Per empresa del sector privat del municipi de Palafrugell, es cerca coordinador /coordinadora d’actes per Centre Cultural.

GIRONA – BAIX EMPORDÀ – 17200 PALAFRUGELL

Detall de les funcions del lloc de feina

Supervisar les activitats de l’agenda del centre: concerts familiars, inauguracions, espectacles i regidoria d’actes. Atendre les visites institucionals al centre. Donar suport a l’atenció presencial, venda i validació d’entrades. Realitzar la interlocució amb el client. Dirigir l’operativa i avaluar la qualitat del servei. Realitzar tasques de suport i motivació dels equips. Controlar i supervisar les tasques realitzades per l’equip de treball i les incidències del servei. Elaborar informes i estadístiques relacionades amb el servei. Gestionar els quadrants d’horaris i torns del servei. Introduir i/o supervisar les variables de nòmina mensuals del personal al sistema informàtic. Realitzar propostes a RRHH relacionades amb l’avaluació del personal, la formació i la promoció dels equips de treball.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada parcial (15 hores – jornada setmanal)
  • Altres beneficis: contracte indefinit. Jornada parcial: es treballa caps de setmana més dies puntuals entre setmana (segons necessitats del servei). salari 1.583,20 bruts/mensuals a raó de jornada completa. S’ha de calcular el salari d’acord amb les hores setmanals realitzades.

Requeriments mínims

Requisits

  • Competències / coneixements: formació: en turisme, humanitats, belles arts, història de l’art o similar idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe, francès i anglès avançat experiència en regidoria, gestió, coordinació d’actes i supervisió d’equips. Experiència en atenció al client i venda d’entrades i/o taquilles. el més important: energia, entusiasme i alegria. disposar de vehicle per arribar al lloc de treball (calella de palafrugell)

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a: info@ipep.cat   o   Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029939

Persona de contacte: RRHH IPEP