COORDINADORA PEDAGÒGICA

Tarragona

Publicat el: 04/07/2024 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 04/07/2024

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

A la Fundació Intermedia cerquem un Coordinador\a pedagògic\a per el Centre de Noves Oportunitats ubicat al Vendrell. Busquem una persona amb experiència i/o competències per ocupar un lloc de treball orientat a les persones, amb autonomia en el desenvolupament de la seva feina, organitzada, responsable, compromesa amb el projecte, resolutiva i amb iniciativa, orientada al treball en equip, creativa, amb capacitat d’adaptació i habilitats comunicatives, amb pensament analític i crític, amb un nivell alt de gestió de les emocions i acostumada al treball per objectius i planificació estratègica.

TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43004 TARRAGONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Coordinació metodològica de l’equip tècnic. Avaluació continuada de la progressió dels joves, planificació de formacions. Resolució d’incidències, suport a l’equip tècnic i a l’equip de prospecció, seguiment i valoració qualitativa de les accions d’orientació i tutorització. Coordinació amb derivadors, empreses i altres entitats, preparació unitats didàctiques de les formacions, adaptades als joves i a la metodologia, elaboració de material didàctic, seguiment de GIA i Galileu, entre d’altres. Requisits: Estudis en Pedagogia o Psicopedagogia principalment o educador\a social amb experiència similar. Experiència (o coneixement acreditat) de treball en projectes en els què el client hagi estat el SOC i el FSE i experiència en la intervenció directa en col·lectius especialment vulnerables, prioritàriament joves. Coneixements informàtics nivell avançat (GIA, Galileu, Excel, Word, Correu, navegació Web,…), català i castellà perfectament parlats i escrits a nivell alt.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Salari mensual brut 2475
  • Altres beneficis: tipus de contracte: indefinit. salari: 2475€ bruts mensuals x 12 pagues. jornada completa 38.5h setmanals de dilluns a divendres. horari a concretar. lloc de feina: el vendrell. valorable carnet de conduir i vehicle propi. incorporació immediata.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. Experiència en la intervenció directa en col·lectius especialment vulnerables, prioritàriament joves.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – pedagogia
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06068576

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE