Cuinera de col·lectivitats

Tortosa

Publicat el: 01/07/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 01/07/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

A L’Onada Serveis estem buscant personal de cuina de col·lectivitats amb experiència per la nostra Residència de Tortosa.

Oferim:

Contracte per substitució
Salari segons conveni GERCAT: 636€ bruts/mes
Horari de matí i tarda a mitja jornada
Incoporació immediata
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d’oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t’hi vols sumar?

Ubicació:TARRAGONA – BAIX EBRE – 43500 TORTOSA
Detall de les funcions del lloc de feina
Les tasques a realitzar són:

Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat. Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
Controlar les existències de producte.
Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.
Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l’instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc
Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d’acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.

Requisits
Experiència 2 anys. Mínim 2 anys en cuina de col·lectivitats i/o restauració
Estudis primaris complets
Estudis primaris complets – educació primària
Espanyol (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Competències / coneixements: sentit de la responsabilitat i la professionalitat. disposició de servei. creativitat. sociabilitat. interès pel treball amb gent gran. dots de coordinació i supervisió d’equips. disponibilitat i flexibilitat horària.
Condicions del lloc de treball
Contracte laboral temporal (1 mesos)
Jornada parcial (20 hores – jornada setmanal)
Salari mensual brut 636

Requeriments mínims

Experiència 2 anys. Mínim 2 anys en cuina de col·lectivitats i/o restauració
Estudis primaris complets
Estudis primaris complets – educació primària
Espanyol (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Competències / coneixements: sentit de la responsabilitat i la professionalitat. disposició de servei. creativitat. sociabilitat. interès pel treball amb gent gran. dots de coordinació i supervisió d’equips. disponibilitat i flexibilitat horària.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06045060

Persona de contacte: RRHH L'Onada