DINAMITZADORA DIGITAL AMB INFANTS

Igualada

Publicat el: 11/07/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 11/07/2024

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

FUNDACIÓ INTERMEDIA

Veure totes les seves ofertes

Descripció de l’oferta

Des de Fundación Intermedia cerquem persones dinamitzadores que seran les responsables de dur a terme la intervenció socioeducativa amb els nens i les nenes en espais de tarda i migdia (puntualment), acompanyar al voluntariat i expandir la cultura i valors del projecte en el territori.

BARCELONA – ANOIA – 08700 IGUALADA

Detall de les funcions del lloc de feina

● Dinamitzaràs les sessions, dissenyades perquè els nens/es desenvolupin el pensament computacional i el seu potencial creatiu mitjançant llenguatges de programació. ● Acompanyaràs al grup de nens/es i vetllaràs perquè hi hagi un bon clima d’aprenentatge i diversió, fomentant la seva motivació i el treball col·laboratiu. ● Prepararàs les sessions utilitzant el programa d’activitats i els materials que et proporcionarem, organitzant els recursos i realitzant les adaptacions que siguin necessàries en cada cas. ● Acompanyaràs a les persones voluntàries per a garantir una intervenció de qualitat, donant suport al seu aprenentatge, creixement i bona experiència ● Seràs la persona referent per als nens/es, les famílies, l’escola i la comunitat del municipi. ● Dinamitzaràs accions de difusió, creació de xarxa i incidència local del programa. ● Registraràs i faràs seguiment del funcionament del programa, identificant els punts forts i els aspectes a millorar i reportant-lo al teu responsable.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada parcial tarda (15 hores – jornada setmanal)
 • Salari mensual brut 750
 • Altres beneficis: ● contracte laboral de 15h setmanals. Horari de dilluns a dijous, de 16.30 a 18:30h o 17.00 a 19:00h. Puntualment de 12.30 a 14:00h. Resta de la jornada preparació de materials i classes. ● retribució bruta anual de 9.000€ aprox. ● incorporació al setembre de 2024. ● contracte indefinit. El projecte té una durada mínima prevista fins a desembre de 2025. Programa code club

Requeriments mínims

Requisits

 • Experiència 2 anys. Experiència mínima de 2 anys de treball amb nens/es. Es valorarà que sigui dinamitzant espais d’oci educatiu, especialment si incorporen noves tecnologies.
 • Títol de grau
 • Magisteri
 • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Competències / coneixements: ● graduats/es o estudiants de grau de magisteri, de pedagogia o educació social, o ben titulats/es en cfgs en integració social o dinamització sociocultural. També perfils tecnològics amb vocació pel sector educatiu. ● domini d’eines ofimàtiques i facilitat per a aprendre i moure’s en entorns digitals. Encara que no és imprescindible, es tindrà en compte el coneixement de programació amb escratx o altres llenguatges de pensament computacional aplicats a l’educació. ● experiència mínima de 2 anys de treball amb nens/es. Es valorarà que sigui dinamitzant espais d’oci educatiu, especialment si incorporen noves tecnologies. ● curiositat i compromís per aprendre sobre com les tecnologies creatives poden empoderar als nens/es. ● habilitats d’empatia, comunicatives i relacionals. Especialment en la interacció amb infància de 9 a 12 anys. ● assertivitat i habilitat per a comunicar-se amb persones diverses, fer xarxa i involucrar als agents de la comunitat. domini del català i castellà, oral i escrit. ● disponibilitat de tardes, migdies en alguns casos i proximitat geogràfica als centres educatius i espais participants en el programa. ● es valorarà disposar de vehicle propi per a poder realitzar les intervencions en diferents centres pròxims.
 • Disponibilitat de vehicle
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06069410

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE