DINAMITZADORA PER PROGRAMA D’EQUITAT DIGITAL AMB INFANTS

Barcelona

Publicat el: 09/07/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

Salari: 750€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 09/07/2024

Salari: 750€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Des de Fundació Intermedia cerquem persones dinamitzadores que seran les responsables de dur a terme la intervenció socioeducativa amb els nens i les nenes en espais de tarda i migdia (puntualment), acompanyar al voluntariat i expandir la cultura i valors del projecte en el territori.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

● Dinamitzaràs les sessions, dissenyades perquè els nens/es desenvolupin el pensament computacional i el seu potencial creatiu mitjançant llenguatges de programació. ● Acompanyaràs al grup de nens/es i vetllaràs perquè hi hagi un bon clima d’aprenentatge i diversió, fomentant la seva motivació i el treball col·laboratiu. ● Prepararàs les sessions utilitzant el programa d’activitats i els materials que et proporcionarem, organitzant els recursos i realitzant les adaptacions que siguin necessàries en cada cas. ● Acompanyaràs a les persones voluntàries per a garantir una intervenció de qualitat, donant suport al seu aprenentatge, creixement i bona experiència ● Seràs la persona referent per als nens/es, les famílies, l’escola i la comunitat del municipi. ● Dinamitzaràs accions de difusió, creació de xarxa i incidència local del programa. ● Registraràs i faràs seguiment del funcionament del programa, identificant els punts forts i els aspectes a millorar i reportant-lo al teu responsable.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada parcial tarda (15 hores – jornada setmanal)
  • Salari mensual brut 750
  • Altres beneficis: ● ser membre d’una institució líder en la recerca, el debat i la innovació educativa, implicant-se en la mobilització reflexiva, la incidència pública, les xarxes de professionals i la utilitat del coneixement. ● contribuir a l’impuls d’un projecte transformador de les desigualtats educatives i digitals, participant en espais d’aprenentatge compartit per a desenvolupar el seu model. ● aprenentatge intensiu a través d’una capacitació específica per a dinamitzar les activitats i potenciar la confiança creativa dels nens i nenes mitjançant eines de programació. ● contracte laboral de 15h setmanals. Horari de dilluns a dijous, de 16.30 a 18:30h o 17.00 a 19:00h. Puntualment de 12.30 a 14:00h. Resta de la jornada preparació de materials i classes. ● retribució bruta anual de 9.000€ aprox. (part proporcional de 23.000-24.000€ bruts anuals per una jornada completa) ● incorporació al setembre de 2024. ● contracte indefinit. El projecte té una durada mínima prevista fins a desembre de 2025. Programa code club

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. ● experiència mínima de 2 anys de treball amb nens/es. Es valorarà que sigui dinamitzant espais d’oci educatiu, especialment si incorporen noves tecnologies.
  • Títol de grau
  • Magisteri
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: coneixements tècnics i/o específics de l’àrea sobre la que s’imparteix la formació. coneixements del funcionament de gestors de contingut on-line: moodle, comunicació per xats, edicions de vídeos, càrrega i edició d’arxius, debats virtuals, etc. coneixements sobre tècniques de dinamització de grups, realització d’activitats, simulacions i role-playing. saber realitzar informes de seguiment del funcionament d’un programa, projectes o acció formativa. saber elaborar temaris didàctics per a que el/les alumnes disposin de mòduls teòrics i activitats per realitzar a les classes. coneixements de programació amb scratch o altres llenguatges de programació computacional aplicat a l’educació. coneixements de tècniques de mediació i de dinamització de reunions amb els diferents grups d’interès: infants, famílies, centres formatius i la comunitat del municipi. saber dinamitzar espais de lleure educatiu, especialment si incorporen noves tecnologies.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06069281

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE