DOCENT DE L’ESPECIALITAT DE MECÀNICA INDUSTRIAL

Rubí

Publicat el: 23/05/2022 |

Modalitat: |

Província: |

- 1200€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 23/05/2022

- 1200€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

L’Oficina de Formació de Rubí Forma precisa DOCENT DE L’ESPECIALITAT DE MECÀNICA INDUSTRIAL PER A JOVES amb horari parcial entre 15 i 20 hores setmanals en horari de matí. La ubicació del lloc de treball és al centre Rubí Forma. Aquest lloc vacant exigeix experiència laboral en el sector de la mecànica industrial i capacitació docent demostrable.

Detall de les funcions del lloc de feina:

Desenvolupar el CV formatiu del PFI Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques – FM03. Conduir un grup entre 15 i 17 joves sense graduat escolar en l’adquisició de les competències i capacitats vinculades a l’ofici. Impartir la formació teòrico-pràctica recollida en el programa Formació Inserció de l’especialitat Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques.

Requeriments mínims

  • Experiència 2 anys. Imprescindible competència docent i coneixements de l’ofici amb la finalitat de ajudar a les persones joves participants a adquirir la competència per a realitzar operacions bàsiques de mecanització i muntatge per a la fabricació mecànica amb materials fèrrics, no fèrrics i plàstics així com per a la instal·lació i manteniment d’elements de xarxes elèctriques, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents.
  • TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
  • títol fp de grau superior – fabricació mecànica (construccions metàl·liques i desenvolupament i fabricació de productes)
  • Competències / coneixements: Capacitació docent i conducció d’equips. Motivació per treballar amb el col·lectiu jove.

Com inscriure's a la formació?

Envía CV: rmps@ajrubi.cat

Des de: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06018872

Persona de contacte: Rosa