Educadora Ambiental

Mataró

Publicat el: 22/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 22/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors ambientals i portaràs a terme el programa de visites guiades i els tallers didàctics, en una planta de reciclatge ubicada al Maresme. Volem que sàpigues que…  A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip.  Per què ens encantaràs?   A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – MARESME – 08300 MATARO

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Executar el programa de visites guiades i els tallers didàctics a la planta de reciclatge i als centres educatius. o Rebre al grup, desenvolupar l’activitat i gestionar el comiat. o Lliurar enquestes de valoració al grup i avaluar les activitats desenvolupades. o Donar suport en l’elaboració d’informes. o Comunicar i gestionar les incidències. o Assistir a les reunions de coordinació interna. o Controlar l’estoc dels materials fungibles necessaris pel desenvolupar les activitats.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada parcial (8 hores – jornada setmanal)
 • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o incorporació: 10 de gener de 2023. o jornada parcial: 8 hores a la setmana. o contracte: fixe-discontinu. o horari: matins de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Podràs treballar els caps de setmana i algunes tardes entre setmana (15:00h a 17:00h) puntualment. o ubicació del lloc de treball: principalment al maresme, però alguns dies hauràs de fer itineràncies a comarques veïnes.

Requeriments mínims

Requisits

 • Títol de grau
 • Títol de grau – biologia
 • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
 • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària en: biologia, microbiologia, ciències ambientals, ciències del mar, geologia, física, química, matemàtiques o altres titulacions similars de la branca científica. o experiència prèvia en una posició similar, realitzant tallers, visites guiades i/o dinàmiques grupals de divulgació científica o transmissió del coneixement científic a públic escolar i familiar. o un bon domini del català (c1), el castellà (c1) i l’anglès (b2). o certificat de delictes sexuals negatiu. o flexibilitat horària, concretament de dilluns a divendres. o que disposis de carnet de conduir (b1) i vehicle propi per accedir al lloc de treball. o que visquis a mataró, badalona, sant adrià, montgat o rodalies. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o atenció al públic. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.
 • Disponibilitat de vehicle
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030422

Persona de contacte: Sara