Educadora ambiental – centre de platja

Barcelona

Publicat el: 18/04/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 18/04/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Les característiques del teu rol o T’incorporaràs a l’equip el 27 d’abril de 2023 i la duració del projecte serà fins el 7 de novembre de 2023. o Treballaràs a jornada parcial, 8 hores a la setmana. o El teu horari és el següent: Dissabtes i diumenges de 10h a 14h. o La ubicació del lloc de treball: Centre de la Platja, platja del Somorrostro (Barcelona). Com és la persona que estem buscant? Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! o Formació i coneixements clau Formació universitària superior: graus, diplomatures i/o llicenciatures relacionat amb les ciències ambientals, biologia, educació o ciències socials. o Cal que disposis de coneixements informàtics a nivell d’usuari avançat en Microsoft Office (domini d’Excel) i tractament d’imatges. o Domini del Català (C1), així com de l’Anglès (B1 acreditable). o Disposaràs d’habilitat per la cerca i gestió de dades o Presentaràs un Certificat de Delictes Sexuals Negatiu. o Flexibilitat horària. o Es recomanable que resideixis a Barcelona o voltants. Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador. o Participarà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip. o Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor! o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi! o Disposaràs d’oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d’Anthesis Lavola. A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Quins són els teus reptes i objectius? o Atendràs les demandes d’informació i consulta de la ciutadania. o Donaràs informació, gestionaràs les reserves i les inscripcions i dinamitzaràs les activitats educatives del centre. o Atendràs les visites guiades de les exposicions del centre. o Gestionaràs i coordinaràs les activitats que es realitzin amb els col·laboradors/es. o Oferiràs suport en la coordinació de les tasques de conceptualització, dinamització i avaluació del programa d’activitats, serveis i recursos i el pla de difusió i treball en xarxa del centre. o Col·laboraràs en l’elaboració dels informes setmanals, mensuals i anuals.

Requeriments mínims

Requisits

  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: quines seran les teves competències i habilitats? o dinamisme i proactivitat. o habilitats en l’atenció al públic, adaptant-se als diferents perfils de població i atenent a la diversitat. o capacitat de gestió, resolució d’incidències. o facilitat pel treball en equip i en xarxa amb altres agents. o capacitat de cerca i gestió de dades o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06039724

Persona de contacte: Sara