Educadora ambiental – entre setmana

Mataró

Publicat el: 21/02/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 21/02/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’educadores i educadors ambientals i portaràs a terme el programa de visites guiades i tallers didàctics del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, en el que desenvoluparàs un paper important en la sensibilització i conscienciació ambientals sobre la gestió dels residus i el seu impacte en el medi ambient. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – MARESME – 08304 MATARO

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Executaràs el programa de visites guiades i els tallers didàctics a la planta de reciclatge i als centres educatius. o Vetllaràs per donar la benvinguda i comiat del teu grup. o Lliuraràs enquestes de valoració al grup i avaluaràs les activitats desenvolupades. o Oferiràs suport en l’elaboració d’informes. o Comunicaràs i gestionaràs les incidències. o Assistiràs a les reunions de coordinació interna. o Controlaràs l’estoc dels materials fungibles necessaris pel desenvolupar les activitats.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. Valorarem que tinguis experiència prèvia en projectes d’educació ambiental similars impartits tant a un públic infantil o familiar i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el món del lleure.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – biologia
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o la teva formació ideal és: grau, llicenciatura o diplomatura en biologia, microbiologia, ciències ambientals, ciències del mar, geologia, física, química, matemàtiques o altres titulacions similars de la branca científica. o valorarem que tinguis experiència prèvia en projectes d’educació ambiental similars impartits tant a un públic infantil o familiar i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el món del lleure. o un bon domini del català (c1), el castellà (c1) i l’anglès (b2). o disposaràs d’habilitat en l’atenció al públic. o presentaràs un certificat de delictes sexuals negatiu. o necessitarem que disposis de flexibilitat horària. o per accedir al teu lloc de treball, necessitaràs tenir carnet de conduir (b1) i vehicle propi. o es recomanable que resideixis a mataró, badalona, sant adrià, montgat o voltants. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o atenció al públic. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.
  • Disponibilitat de vehicle
  • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06034376

Persona de contacte: Sara