Educadora ambiental

Barcelona

Publicat el: 20/06/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 20/06/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

(MUSEU CIENTÍFIC) -CAMPANYA D’ESTIU. Vols formar part de l’equip del millor museu científic d’Europa i d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadors i educadores ambientals i treballa per fer de la divulgació científica un futur més sostenible.
T’incorporaràs a un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment.

 Quin horari tindràs?
Volem formar diferents equips per treballar o bé de dilluns a divendres o bé els caps de setmana i festius, amb una jornada aproximada de 7’5 hores al dia -entre 15 i 30 hores a la setmana, segons la teva disponibilitat-. T’hi apuntes?

 Quant durarà el projecte?
Fins a finals d’agost o principis de setembre que serà quan l’equip educatiu es reincorpori de les seves vacances.

 On treballaràs?
T’uniràs a l’equip d’educadors i educadores de l’equip del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona.

 Quan pots començar?
La incorporació a l’equip és immediata, així que ja t’esperem al museu

Ubicació:BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA
Detall de les funcions del lloc de feina
Què faràs en el teu dia a dia?

 Dinamitzaràs activitats i tallers educatius relacionades amb la ciència.
 Formaràs part de cada experiència educativa realitzada a través de programes innovadors.
 T’endinsaràs en l’univers de coneixements que t’esperen al museu i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen.
 Facilitaràs als teus visitants el material documental.
 Acolliràs al teu grup, desenvoluparàs l’activitat i després acomiadaràs als teus visitants.
 Realitzaràs una valoració de cada activitat que desenvolupis.

Requeriments mínims

Requisits
Experiència 2 anys. Què busquem en tu?  que hagis estudiat una titulació universitària superior en ciències, com matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria, medicina, nano ciència, biologia, ciències ambientals o altres branques científiques.  experiència prèvia realitzant tallers, visites guiades, dinàmiques grupals i/o altres activitats afins, especialment amb nens/es de 3 a 8 anys.  un bon domini del català (c1) i castellà (c1). Valorem també altres idiomes, com l’anglès (b2) i francès (b2)  que disposis de flexibilitat horària per dinamitzar diferents programes educatius del museu.  que resideixis a barcelona ciutat o voltants. valorem també… o experiència com a formador/a o docent. o participació en projectes del tercer sector. o participació en activitats relacionades amb el món del lleure o l’animació sociocultural. o tasques o activitats similars.
Títol de grau
Títol de grau – ciències ambientals
Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
Competències / coneixements: les teves competències i habilitats: o autonomia i responsabilitat. o comunicació assertiva i interpersonal. o treball en equip i cooperació. o identificació i compromís amb els valors de l’equip. o intel·ligència emocional i social. o dinamisme i proactivitat. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06020430

Persona de contacte: RRHH Lavola 1981