Educadora d’activitats Espai Far

VILANOVA I LA GELTRU

Publicat el: 23/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 23/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors i portaràs a terme la dinamització d’un programa educatiu al Museu Espai Far de Vilanova i la Geltrú, un espai replet d’històries de la gent de mar per a descobrir el patrimoni mariner.

BARCELONA – GARRAF – 08800 VILANOVA I LA GELTRU

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Vigilar les sales. o Acollir i atendre al públic. o Realitzar visites guiades, itineraris i tallers educatius. o Col·laborar en la creació d’activitats i esdeveniments. o Oferir suport en la difusió i publicació en xarxes socials.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada indiferent
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o incorporació immediata. o jornada: 50% de la jornada anual. o duració del contracte: substitució de llarga durada. o horari: de dimarts a divendres segons necessitats del projecte. o ubicació del lloc de treball: vilanova i la geltrú.

Requeriments mínims

Requisits

  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? serà imprescindible l’expertesa en una posició similar, realitzant tallers, visites guiades i/o dinàmiques grupals de divulgació patrimonial. o formació universitària en divulgació del patrimoni cultural i natural: ciències ambientals, biologia, química, història, història de l’art… O altres titulacions similars. o un bon domini del català (c1), del castellà (c1) i un tercer idioma (anglès o francès). o habilitat per a la comunicació i divulgació de continguts educatius. o presentar un certificat de delictes sexuals negatiu. o coneixements en informàtica. o flexibilitat horària. o es valorarà positivament disposar d’un certificat de discapacitat. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030083

Persona de contacte: Sara