Educadora Museu del disseny

Barcelona

Publicat el: 07/12/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 07/12/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors del Disseny Hub Barcelona i portaràs a terme la dinamització d’un programa educatiu innovador on el Disseny és la peça clau en la revolució per a la sostenibilitat. Formaràs part de l’equip educatiu del Museu del Disseny de Barcelona, un equip que es reinventa i convida als visitants a repensar el Disseny, despertant la seva curiositat i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Dinamitzaràs activitats i tallers educatius relacionats amb el Disseny. o Formaràs part de cada experiència educativa realitzada a través de programes innovadors. o T’endinsaràs en la història del Disseny, un univers de coneixements que t’esperen al museu per a que els descobreixis i comparteixis amb els nostres visitants. o Facilitaràs als visitants el material documental. o Acolliràs el teu grup, desenvoluparàs l’activitat i després acomiadaràs als teus visitants. o Realitzaràs una valoració de cada activitat que desenvolupis al centre.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Experiència prèvia com a educador/a, tallerista o realitzant visites guiades.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – disseny d’interiors
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? ho hem pensat molt bé i creiem que ens encantaria que la nostra nova companya o company fos un enamorat de l’art i el disseny com nosaltres i que tingui ganes per compartir els seus coneixements amb els altres, per això et demanem que compleixis els següents requisits: o formació universitària en: disseny, disseny de producte, disseny gràfic, disseny d’interiors, història de l’art, historia, arqueologia… O altres titulacions similars. o un bon domini del català (c1), del castellà (c1) i un tercer idioma (anglès o francès). o experiència prèvia com a educador/a, tallerista o realitzant visites guiades. o habilitat per a la comunicació i divulgació de continguts educatius. o presentar un certificat de delictes sexuals negatiu. o flexibilitat horària. o es valora estar en disposició d’un certificat de discapacitat. o que resideixis a barcelona o voltants. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06031230

Persona de contacte: Sara