Educadores ambientals per Museu Científic

Barcelona

Publicat el: 22/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 22/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip del millor museu científic d’Europa i d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadors i educadores ambientals i treballa per fer de la divulgació científica un futur més sostenible. T’incorporaràs a un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona extravertida i dinàmica, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Una persona amb un caràcter obert i amable que connecti amb l’equip i els seus visitants, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip d’un museu que ha esdevingut un important centre de divulgació científica a la ciutat de Barcelona. T’apuntes a compartir el teu talent?

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Dinamitzaràs activitats i tallers educatius relacionades amb la ciència. o Formaràs part de cada experiència educativa realitzada a través de programes innovadors. o T’endinsaràs en l’univers de coneixements que t’esperen al museu i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen. o Facilitaràs als teus visitants el material documental. o Acolliràs al teu grup, desenvoluparàs l’activitat i després acomiadaràs als teus visitants. o Realitzaràs una valoració de cada activitat que desenvolupis.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada indiferent
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible i d’un museu que treballa per a fer la ciència i el coneixement accessibles per a tothom. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o participar en projectes tant d’iniciativa i responsabilitat social com de divulgació científica. quin horari tindràs? volem formar diferents equips per treballar els caps de setmana i festius, amb una jornada aproximada de 7’5 hores al dia -entre 15 i 25 hores a la setmana, segons la teva disponibilitat-. T’hi apuntes? on treballaràs? t’uniràs a l’equip d’educadors i educadores de l’equip del guardonat com a millor museu científic d’europa i que tot just està situat a la ciutat de barcelona. quan pots començar? la incorporació a l’equip és immediata, així que ja t’esperem al museu.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Experiència prèvia realitzant tallers, visites guiades, dinàmiques grupals i/o altres activitats afins, especialment amb nens/es de 3 a 8 anys.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o que hagis estudiat una titulació universitària superior en ciències, com matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria, medicina, nano ciència, biologia, ciències ambientals o altres branques científiques. o un bon domini del català (c1) i castellà (c1). Valorem també altres idiomes, com l’anglès (b2) i francès (b2) . o que disposis de flexibilitat horària per dinamitzar diferents programes educatius del museu. o que resideixis a barcelona ciutat o voltants. valorem també… o experiència com a formador/a o docent. o participació en projectes del tercer sector. o participació en activitats relacionades amb el món del lleure o l’animació sociocultural. o tasques o activitats similars. les teves competències i habilitats: o autonomia i responsabilitat. o comunicació assertiva i interpersonal. o treball en equip i cooperació. o identificació i compromís amb els valors de l’equip. o intel·ligència emocional i social. o dinamisme i proactivitat. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030264

Persona de contacte: Sara