Electromecàniques

Rubí

Publicat el: 26/10/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 26/10/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa ELECTROMECÀNIC/A amb horari de torns rotatius de (matí, tarda i nit), i amb ubicació a Rubí.

Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08191 RUBÍ

Detall de les funcions del lloc de feina

Manteniment preventiu: manteniment i conservació dels elements de les instal·lacions; com ara motors, bombes i pistoles, transportador, cabina de pintura, cova de metal·litzat, grup d’aportació, desionitzats, flameadors, control de temperatura, variador de freqüència, transmissions mecàniques, pneumàtica i manteniment general de la nau.

Manteniment correctiu: reparacions per al bon funcionament de les línies de producció. Suport al departament de producció i col·laboració amb el departament tècnic. Reparar les avaries que es produeixin. Posada a punt de les diferents instal·lacions. Comprovació del correcte funcionament de les instal·lacions. Neteja i preparació de línies de producció Neteja i manteniment de pistoles d’aplicació.

Preparació de línies per a la producció.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral temporal (12 mesos)
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: es farien dos contractes de 6 mesos i després indefinit. sou orientatiu: 24.000€ bruts anuals.

Requeriments mínims

  • Experiència 3 anys
  • Competències / coneixements: cicles formatius de grau mig electromecànica de maquinària fp i o equivalent fp ii o equivalent es requereix formació en informàtica (microsoft word), nivell alt de castellà i permís de conduir tipus b. competències valorades d’autocontrol, planificació i organització. imprescindible experiència de tres anys en el lloc vacant

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06051976

Persona de contacte: Rosa