Encarregada Instal·lacions – Barcelona

Barcelona

Publicat el: 15/02/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 2333€

- 2500€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 15/02/2024

Salari: 2333€

- 2500€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

HELPOINT -És una consultoria única especialitzada en la selecció de perfils d’oficis i professionals qualificats. Donem cobertura a escala nacional i internacional connectant el talent que necessiten els nostres clients. Som especialistes en processos derivats de la trajectòria laboral de l’empresa, i entenem la dinàmica del canvi. Treballem junts amb els gremis especialitzats del sector; ens ajuda a conèixer la normativa vigent de manera actualitzada. Oferim serveis de selecció /avaluació de persones, gestió interna de l’equip humà i suport al canvi executiu i de gerència. En HELPOINT treballem per a la nostra activitat tingui un impacte directe en les nostres empreses col·laboradores amb un compromís a satisfer i complir amb les seves necessitats en la incorporació de TALENT. Empresa instal·ladora, dedicada a les instal·lacions integrals i especialistes en muntatge, instal·lació, reparació i manteniment, requereix incorporar a un/a  Encarregat/a – Instal·lacion

BARCELONA – BARCELONÈS – 08023 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Com a encarregat/a d’obra instal·ladora formaràs part de l’equip íntegrament. – Gestió i suport en el control de les obres assignades, planificació de treballs, coordinar i executar les instal·lacions en obra i dirigir l’equip de treball. – Control del personal tant propi com subcontractat. – Obertura i tancament de l’obra i recepció rebo dels materials. – Supervisió de la qualitat de l’execució. – Treballs integrals (obra de paleta, electricitat, clima, gas, lampisteria…) – Gestió de l’equip de treball a càrrec seu – Seguiment diari de la planificació i execució de treballs – Compra, verificació i seguiment dels diferents materials necessaris en obra. – Comunicació constant amb clients i subcontractes durant el desenvolupament de les obres. – Compliment de requisits i normes del Pla de Qualitat i Medi Ambient. – Vetllar per la seguretat i neteja en l’obra. Condicions laborals: – Contracte: indefinit. – Jornada laboral: 40 h de dilluns a divendres – Horari: de dilluns a dijous de 08.00 a 14.00 h i de 15.00 a 18.00, divendres de 08.00 a 14.30 h – Salari: entre 28.000 € – 30.000 € bruts anuals, amb possibilitat d’accedir a incentius. – Pagues: 12 anuals – Beneficis: furgoneta d’empresa + mòbil – Conveni: Siderometal de Barcelona – Possibilitat de treballar en projectes de gran envergadura i desenvolupament professional. – Incorporació en una empresa consolidada en temps d’expansió. – L’empresa ofereix vehicle d’empresa per a desplaçar-se a les obres assignades. Des de HELPOINT garantim la igualtat i no discriminació per raó de sexe, gènere, raça, religió, discapacitat, edat i orientació sexual en els nostres processos de selecció, per a obtenir un millor aprofitament de les capacitats de les persones en tota la seva diversitat, evitant qualsevol mena de discriminació. Per a nosaltres les persones marquen la diferència per això es troben en el centre de totes les seves activitats i projectes, el nostre objectiu és donar-te l’impuls necessari perquè puguis desenvolupar tot el teu potencial en un entorn laboral enfocat cap a les persones.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada completa
 • Salari mensual brut des de ‘2333’ fins a ‘2500’
 • Altres beneficis: – beneficis: furgoneta d’empresa + mòbil – possibilitat de treballar en projectes de gran envergadura i desenvolupament professional. – incorporació a una empresa consolidada en temps d’expansió. – l’empresa ofereix un vehicle d’empresa per desplaçar-se a les obres assignades. – divendres, horari intensiu fins les 14:30h.

Requeriments mínims

 • Experiència 5 anys. – experiència prèvia de 5-8 anys com a oficial – encarregat d’instal·lacions en el sector terciari (edifici públics, indústria, comerços i habitatges unifamiliars…)
 • Títol fp de grau mig
 • Títol fp de grau mig – electricitat i electrònica
 • Espanyol (parlat c2 – d.mestratge, escrit c2 – d.mestratge)
 • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Competències / coneixements: – coneixements en treballs integrals d’instal·lacions (electricitat, clima, gas, pci, lampisteria…) – disposar permís b – idiomes: parlar correctament el castellà i el català. – persona responsable, amb do de gents i habilitats comunicatives. – estar en possessió de prl de 20 h i 6 h/ofici. Curs de 60 h recurs preventiu indispensable. – capacitat organitzativa, resolutiva i amb lideratge.
 • Disponibilitat de vehicle
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link:

https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06059089

Persona de contacte: Jessica