Enginyera industrial d’obra

Barcelona

Publicat el: 18/04/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 2500€

- 3300€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 18/04/2024

Salari: 2500€

- 3300€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

HELPOINT -És una consultoria única especialitzada en la selecció de perfils d’oficis i professionals qualificats. Donem cobertura a nivell nacional i internacional connectant el talent que necessiten els nostres clients. Som especialistes en processos derivats de la trajectòria laboral de l’empresa, i entenem la dinàmica del canvi. Treballem juntament amb els gremis especialitzats del sector; pel que ens ajuda a conèixer la normativa vigent de manera actualitzada. Oferim serveis de selecció /avaluació de persones, gestió interna de l’equip humà i suport al canvi executiu i de gerència. En HELPOINT treballem per a la nostra activitat tingui un impacte directe en les nostres empreses col·laboradores amb un compromís a satisfer i complir amb les seves necessitats en la incorporació de TALENT. Requerim incorporar un ENGINYER/A INDUSTRIAL d’Obra per a una empresa instal·ladora, dedicada a les instal·lacions integrals i especialistes en muntatge; així com instal·lació, reparació i manteniment d’instal·lacions del sector terciari i industrial a Barcelona.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08032 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

– La persona serà el màxim responsable del compte de resultats i portarà el control econòmic del contracte (compres i vendes). – Interlocució i contractació amb les empreses subcontractes, clients i direcció d’obra. – Verificació i control de l’obra i les instal·lacions. – Coordinar les instal·lacions de les empreses subcontractades de manera òptima juntament amb l’encarregat d’obra. – Assegurar la qualitat d’execució dels treballs segons els plans facilitats pel cap d’Obra. – Organitzar els diferents treballs i zones d’emmagatzematge. – Realitzar les peticions de materials necessaris per a l’execució dels treballs. – Realitzar els mesuraments de l’obra executada. – Portar el control de les hores del personal i de l’apilament de materials. – Motivar als treballadors per a aconseguir una bona productivitat. – Proposar millores o solucions alternatives durant l’execució. – Garantir el correcte compliment de la normativa de seguretat i salut en l’obra. – Confeccionar els pressupostos i control de costos. – Realitzar càlculs i acompanyament al client per a donar solució a les seves sol·licituds. – Realitzar informes tècnics de l’estat de les instal·lacions. – Gestió de compres de materials.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada completa
 • Salari mensual brut des de ‘2500’ fins a ‘3300’
 • Altres beneficis: – retribució segons vàlua i experiència aportada, entre 30-40k anuals + variables. – mòbil i portàtil – bonus segons facturació i complexitat de projectes – conveni: siderometal de barcelona – possibilitat de treballar en projectes de gran envergadura i desenvolupament professional. – jornada completa a 40 hores / setmanals – horari: de dilluns a dijous de 08:00h – 18:00h, divendres fins a les 14:30h – l’empresa ofereix vehicle d’empresa per a desplaçar-se a les obres assignades.

Requeriments mínims

Requisits

 • Experiència 3 anys. Mínim com a enginyer/a d’obra en empresa instal·ladora – constructora-promotora realitzant funcions similars; i amb experiència en la consecució de projectes reformes i rehabilitació instal·lacions de “clau en mà” en el sector terciari i indústria.
 • Diplomatura o enginyeria tècnica
 • Grau en tecnologies industrials
 • Català (parlat c2 – d.mestratge, escrit c2 – d.mestratge)
 • Espanyol (parlat c2 – d.mestratge, escrit c2 – d.mestratge)
 • Anglès (parlat b1 – llindar, escrit b1 – llindar)
 • Competències / coneixements: – coneixement de la reglamentació vigent de les polítiques de prevenció (normativa de seguretat i higiene). – molt valorable estar col·legiat, no imprescindible. – persona amb habilitats comunicatives, alta capacitat d’organització i planificació, persona proactiva, dinàmica amb capacitat per al lideratge i gestió d’equips, polivalent i responsable. – permís de conduir vigent (obligatori).
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06062875

Persona de contacte: RRHH HELPOINT