Informadora ambiental

Canovelles

Publicat el: 28/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 28/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar el nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Formaràs part de l’equip d’informadores i informadors ambientals i duràs a terme accions de comunicació i informació en una campanya destinada al Mercat Ambulant de Canovelles amb l’objectiu d’informar els comerciants sobre com fer la recollida selectiva dels residus que generen, com dipositar-la correctament als contenidors corresponents i, especialment, informar de les conseqüències econòmiques que es deriven en cas d’incompliment. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una autèntica inclusivitat que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola, la diferència és el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per això busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb caràcter obert i amable que connectin amb les persones, amb moltes ganes d aprendre i formar part de l equip de campanyes.

BARCELONA – VALLÈS ORIENTAL – 08420 CANOVELLES

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs al teu dia a dia? o Interpel·lar amb els comerciants del mercat setmanal, donar informació i resoldre dubtes. Concretament, informaràs de com s’ha de fer la recollida selectiva dels residus que es generen, com dipositar-la correctament i les sancions econòmiques que comporten en cas d’incompliment. o Registrar les interaccions produïdes durant el servei. o Registrar les incidències relatives a la gestió de residus i redactar un informe. o Controlar els horaris establerts i que es deixi l’espai net i fotografiar les possibles infraccions.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada indiferent
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. o incorporació immediata. o jornada parcial: 3 hores a la setmana distribuïdes els dijous i diumenges (alternats) de 13 a 16:30h (s’abona 30 minuts en concepte de desplaçament per treball). o contracte indefinit. o ubicació del lloc de treball: canovelles.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Valorarem positivament que disposis d’experiència similar prèvia.
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o disponibilitat per treballar tots els diumenges de 13h a 16:30h fins el 29/01/2023. o valorarem positivament que disposis d’experiència similar prèvia. les teves competències i habilitats: o habilitats comunicatives i socials. o habilitats en l’ús de les noves tecnologies (smartphones i tauletes). o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030783

Persona de contacte: Sara