Informadores Ambientals – Campanya residus Canovelles

Canovelles

Publicat el: 04/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 04/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar el nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’informadores i informadors ambientals i duràs a terme la dinamització d’una campanya de proximitat per al foment de la recollida selectiva de residus a diversos municipis de la comarca del Vallès Oriental (Barcelona). Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i la consecució d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència és el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per això busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu.

BARCELONA – VALLÈS ORIENTAL – 08420 CANOVELLES

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs al teu dia a dia? o Educar, informar i sensibilitzar en matèria de residus a diferents municipis de la comarca del Vallès Oriental (Barcelona). o Repartir els materials divulgatius per fomentar la separació de totes les fraccions. o Emplenar els instruments de seguiment i avaluació de la campanya. o Executar el cronograma de les accions previstes. o Col·laborar amb la logística i magatzem dels materials del projecte, així com assegurar-ne el manteniment i bon estat. o Assistir a les reunions de coordinació interna.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada parcial (35 hores – jornada setmanal)
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent perquè res t’aturi! o incorporació: novembre de 2022. o durada del contracte: gener del 2023. o jornada parcial: 35 hores setmanals; 7 hores diàries (6h de servei + 1h de desplaçament retribuït). o horari: de 10h a 13h i de 16h a 19h, variables previ avís segons les necessitats de la campanya. o equips: equip 1 – de dilluns a divendres. Punt de partida: granollers. Zona d’actuació: baix montseny. equip 2 – de dimarts a dissabte. Punt de partida: sant celoni. Zona d’actuació: plana del vallès. o ubicació del lloc de treball: granollers i sant celoni amb itineràncies per la comarca del vallès oriental (barcelona). i tu, quin impacte deixaràs? no oblidis indicar-nos a l’apartat d’observacions en quin equip hi estàs interessat/da!

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Experiència com a informador/a – educador/a ambiental o bé en campanyes de sensibilització sobre residus i en la dinamització d’activitats mediambientals amb públic escolar i general. Valorable experiència en tasques d’atenció al públic.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació superior universitària o en últim curs d’estudi, com també cicles de grau superior a les àrees científic-tecnològiques, com ara: ciències ambientals, biologia, química, física, matemàtiques, enginyeries o similars. o es valorarà disposar de la titulació de “animador/a d’oci i temps lliure”. o un bon domini del català (c1) i el castellà (c1). o flexibilitat horària, concretament de dilluns a dissabte. o que resideixis a granollers, sant celoni o rodalies. o valorem que estiguis en disposició d’un certificat de discapacitat. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per a l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029208

Persona de contacte: Sara