INFORMADORES – CAMPANYA INFORMATIVA PER LA GESTIÓ D’ENVASOS DE VIDRE (BARCELONA)

Barcelona

Publicat el: 15/04/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 15/04/2024

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

A Anthesis som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis som el teu equip! Uneix-te al nostre equip d’informadores i informadors ambientals i ajuda’ns a assolir un repte important: Informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre al llarg del dia de Sant Jordi.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? Oferir atenció al punt informatiu que s’organitzarà el dia de Sant Jordi a Barcelona. -Informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre, a través d’activitats diverses i resolució de dubtes. -Realitzar el control d’estoc dels materials a distribuir. -Muntatge i desmuntatge del punt informatiu. -Registre, a través d’una eina informàtica, de les interaccions realitzades. Característiques de la vacant -La duració del projecte serà de dos dies -El teu contracte serà fix-discontinu. -L’horari que realitzaràs serà en jornada completa -El lloc de treball que desenvoluparàs serà a la plaça Lesseps de Barcelona.

Què vol dir treballar a Anthesis?  Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! -Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. -T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador. -Participarà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip. -Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor! -Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi! -Disposaràs d’oportunitats reals de participar en altres projectes educatius d’Anthesis. Volem que coneguis la nostra cultura i valors #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació A Anthesis valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics. Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip. Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa

Requeriments mínims

Què busquem en tu?

-La teva formació ideal és un grau, llicenciatura o diplomatura en:

Educació, Pedagogia, Psicopedagogia o estudis vinculats amb les branques científiques, tecnològiques o similars. -Valorem que disposis d’experiència prèvia realitzant tallers o activitats educatives, especialment amb públic divers o tasques similars. -Domini del Català i Castellà. -Flexibilitat horària. -Residir a Barcelona. Les teves competències i habilitats Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip: -Dinamisme i proactivitat. -Autonomia i responsabilitat. -Intel·ligència emocional i assertivitat.

-Treball en equip i cooperació.

-Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.

-Proactivitat i empoderament personal.

-Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts.

-Pensament crític i rigor científic

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06063074

Persona de contacte: RRHH La Vola